TV & Media

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το άγνωστο χειρόγραφο για τα αγόρια της

Το δημοσίευσε ο πρώην μπάτλερ σε ένδειξη συμπαράστασης στον Χάρι και τη Μέγκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Πριγκίπισσα Νταϊάνα / © EPA PHOTO PRESS ASSOCIATION/FILES/JOHN STILLWELL

Ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνας ανέβασε στο Instagram άγνωστο χειρόγραφο της Πριγκίπισσας για τους γιους της.

Άγνωστο και αδημοσίευτο σημείωμα της πριγκίπισσας Νταϊάνας αναρτήθηκε στο Instagram από τον πρώην μπάτλερ Πολ Μπαρέλ σε ένδειξη υποστήριξης προς τον πρίγκιπα Χάρι και τη Mέγκαν Mαρκλ.

Ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνας έφτιαξε ένα κολάζ που αποτελείται από μια φωτογραφία της με τους γιους της και το εν λόγω χειρόγραφο σημείωμα: «Αγαπώ υπερβολικά τα δύο μου αγόρια κι εύχομαι όλα αυτά τα μικρά λιθαράκια που έχω βάλει για τη σωστή ανατροφή τους να μετατραπούν μεγαλώνοντας, σε δύναμη, γνώση και σταθερότητα» αναφέρει το σημείωμα.

«Καθώς ο Χάρι, η Mέγκαν και ο μικρός Άρτσι σαλπάρουν για μία νέα ζωή, θα ήθελα να υπενθυμίσω κάποια σημαντικά λόγια της Νταϊάνα που έγραψε σε μένα πολλά χρόνια πριν. Είναι μητρικά λόγια μίας ανιδιοτελούς αγάπης που είναι το ίδιο ταιριαστά σήμερα όπως ήταν πριν από τουλάχιστον 24 χρόνια όταν τα είχε γράψει» τονίζει ο Μπαρέλ στη λεζάντα του.

Paul Burrell RVM on Instagram: “As Harry, Meghan and Archie embark on a new life, I am reminded of some poignant words which Princess Diana wrote to me many years ago.…”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ