TV & Media

Στο My Style Rocks η αεροσυνοδός του Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας

Από το αυστηρό πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας στο ριάλιτι μόδας

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Κρητικοπούλα από τη Σητεία έκανε πράξη τα όνειρά της της να εργαστεί ως αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και να μπει στο «My Style Rocks».

Στο «My Style Rocks» μπήκε η Κρητικιά αεροσυνοδός, Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Η Κρητικοπούλα από τη Σητεία έκανε πράξη το όνειρό της να εργαστεί ως αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Τώρα, μπήκε στο ριάλιτι μόδας, κάνοντας πράξη το δεύτερο όνειρό της, αφού, μάλιστα, πρόσφατα είχε συμμετάσχει και σε καλλιστεία.

Η Κυριακή, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Η Κυριακή είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Μεσάνυχτα για τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να περάσει προκειμένου να πάρει τη θέση της αεροσυνοδού ενώ αποκάλυψε το αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας που ακολουθεί περιγράφοντας την απόλυτη χλιδή στην οποία ζει όταν μένει με την βασιλική οικογένεια στο παλάτι.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με τη βασιλική οικογένεια και ό,τι βλέπω κι ακούω τα κρατάω για τον εαυτό μου. Απαγορεύεται να γνωρίζουμε την αραβική γλώσσα γιατί δε θέλουν να καταλάβουμε τι λένε . Κάθε φορά μαθαίνουμε μια μέρα νωρίτερα ή τελευταία στιγμή το μέρος που θα ταξιδέψουμε με τη βασιλική οικογένεια. Πάντα έχω μαζί μου δυο βαλίτσες, με καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα, γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποιο προορισμό θα πάμε. Είναι φορές που είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα και μας απαγορεύουν να ανεβάσουμε φωτογραφίες στα social media και φυσικά το καταλαβαίνω αυτό» είχε δηλώσει η Κυριακή στην εκπομπή.