TV & Media

Στον Καναδά ο Χάρι -Ξανά μαζί με Μέγκαν και Άρτσι

Τέλος εποχής στο Μπάκιγχαμ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι αναχώρησε για τον Καναδά όπου θα επανενωθεί με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Άρτσι.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφυγε χθες Δευτέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να επανασυνδεθεί με τη σύζυγό του Μέγκαν και τον μικρό γιο τους Άρτσι, στον Καναδά, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Ο δούκας του Σάσεξ πιστεύεται ότι έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο για τον Καναδά το απόγευμα της Δευτέρας μετά από μία τελευταία επίσημη υποχρέωσή του ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας», ανέφερε η Daily Telegraph.

«Η αναχώρησή του για τον Καναδά θα θεωρηθεί συμβολική. Έρχεται μόλις δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ότι κόβει όλους τους επίσημους δεσμούς με τους Sussexes καθώς εκείνοι αποσύρονται από τη δημόσια ζωή» συνεχίζει η Telegraph.

Πριν την αναχώρησή του για τον Καναδά ο Χάρι, που παραμένει έκτος στη γραμμή διαδοχής για τον θρόνο, βρέθηκε στη βρετανο-αφρικανική σύνοδο στο Λονδίνο και φαινόταν να έχει καλή διάθεση. Μάλιστα, όπως τονίζουν βρετανικά Μέσα, δεν παρέστη στο δείπνο προς τιμή των αφρικανών ηγετών στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προκειμένου να μην επισκιάσει τη φιλοξενία του αδελφού του Γουίλιαμ στην εκδήλωση.