TV & Media

Χάρι - Μέγκαν: Και η ζωή συνεχίζεται με την καλύτερη σαπουνόπερα

Ακόμα και οι σεναριογράφοι θα ζήλεψαν αυτό το plot twist

Μαρίνα Κουτσούμπα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η ζωή μετά το Megxit δεν αφήνει περιθώρια. Όλοι περιμένουμε το επόμενο κεφάλαιο της βασιλικής soap opera.

Είναι τις τελευταίες μέρες που ζούμε σε ρυθμούς ενός βασιλικού σίριαλ που τα έχει όλα. Δράμα, αγωνία, εντάσεις, παρασκήνια, φήμες, διαψεύσεις, λαμπερούς πρωταγωνιστές και για φινάλε ένα πολύ καλά, όπως δείχνουν όλα, οργανωμένο Megxit.

Και αυτό βέβαια ισχύει μόνο για την πλευρά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Φαίνεται πως σχεδίαζαν από καιρό τη μεγάλη έξοδο από τη βασιλική οικογένεια και απλά έριξαν τη βόμβα. Χωρίς φυσικά καμία προειδοποίηση, ίσως πάλι και χωρίς ενδοιασμούς. Μια κίνηση που ήρθε να προσδώσει το στοιχείο του αναπάντεχου στη νέα αγαπημένη σαπουνόπερα με εκατομμύρια θεατές από κάθε πλευρά του κόσμου.   

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί τυχαίο ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είχαν φροντίσει από καιρό να κατοχυρώσουν το brandname τους για δεκάδες προϊόντα και υπηρεσίες. Ούτε πάλι το γεγονός πως είχαν έτοιμο το νέο τους site που βγήκε στον αέρα μαζί με την ανακοίνωση της μεγάλης εξόδου από τη βασιλική οικογένεια στο Instagram.

Είχαν οργανώσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στο «έγκλημα» απόσυρσής τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Θα τα έπαιζαν όλα για όλα. Έτσι και έκαναν. Ήταν τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας που κλήθηκαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση που δεν άφηνε περιθώρια για πολλά. Είτε θα πήγαιναν με τα νερά τους ή θα έχαναν ένα πρωτοκλασάτο πρωταγωνιστικό δίδυμο. Δεν υπάρχει όμως σεναριογράφος που να ρίσκαρε να χάσει ένα τόσο δυνατό ντουέτο μέσα σε μια νύχτα.

Και φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι. Ενορχηστρώνει με μαεστρία εδώ και δεκαετίες τα πάντα γύρω από τη βασιλική οικογένεια. Ήταν επόμενο ότι θα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αυτό το μελανό κεφάλαιο. Ξέρει επίσης πολύ καλά πως το λαμπερό ζευγάρι αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί για το μέλλον της «φίρμας» και δεν ήταν φυσικά διατεθειμένη να τους χάσει δια παντός. Για αυτό και μέσα σε λίγα 24ωρα ήρθε και η ανακοίνωση στήριξης στα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για μια νέα ζωή μοιρασμένη ανάμεσα σε Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο.

Με τέτοιο αναπάντεχο plot twist που άφησε έκπληκτους όλους τους φαν της βασιλικής οικογένειας όλοι περιμένουμε από εκείνη τη μέρα και το κάτι καινούριο. Μια εμφάνιση, μια δήλωση, κάποια διαρροή, αυτό το κάτι παραπάνω που θα μας κάνει να διεισδύσουμε ακόμα πιο βαθιά στο επόμενο κεφάλαιο της νέας ζωής του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.