TV & Media

Νιάρχος - Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα

Η νύφη έλαμψε σε ένα λευκό αριστοκρατικό νυφικό με κάπα.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
niarxos-zhukova
Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα © instagram.com/madameei

Η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Σταύρο Νιάρχο. Λαμπερή τελετή και διάσημοι καλεσμένοι.

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκαν χθες σε μία λαμπερή τελετή στην οποία βρέθηκαν εκτός από τους στενούς συγγενείς, γαλαζοαίματοι, αστέρες του Χόλιγουντ και άλλοι διάσημοι.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Σεν Μόριτζ και οι εορτασμοί αναμένεται να συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο.

Η νύφη, πρώην σύζυγος του Ρομάν Αμπράμοβιτς έλαμψε σε ένα λευκό αριστοκρατικό νυφικό με ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και κάπα.

Ο γάμος, ο οποίος σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ θα κοστίσει περίπου 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες, έγινε 24 ώρες νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, καθώς και οι καλεσμένοι είχαν κρατήσει μυστική την ημερομηνία και την ώρα που θα τελεστεί.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Γαλαζοαίματοι, όπως η πριγκίπισσα Μπέατρις και ο αρραβωνιαστικóς της Edoardo Macelli Mozzi, η Σάρλοτ και ο Πιερ Κασιράγκι, αλλά και διασημότητες όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Κέιτ Χάντσον φέρονται να βρέθηκαν στον γάμο.

Το παρών φέρεται να έδωσε και η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ καθώς ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν το τοπ μόντελ Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της Τζόσουα Κούσνερ. Τα δύο ζευγάρια είναι φίλοι της Ντάσα και συναντιούνται τακτικά στο Μανχάταν όπου διαμένουν.

Πηγές στο θέρετρο δήλωσαν ότι η Ιβάνκα και ο σύζυγός νοίκιασαν ένα ιδιωτικό αρχοντικό στην περιοχή Via Tinus του Σεν Μόριτζ, όπου ο μεγιστάνας Νιάρχος και ο δισεκατομμυριούχος Lakshmi Mittal κατέχουν ένα μεγάλο σαλέ, με θέα στα αλπικά βουνά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ