TV & Media

Η Μέγκαν «απομόνωσε» τον Χάρι από τους φίλους του

Από τον γάμο μέχρι την εγκυμοσύνη η Μαρκλ τού «έκοψε» τις παρέες

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Φίλοι του Χάρι τον κατηγορούν ότι έχει απομακρυνθεί από τις παρέες του από την ημέρα που παντρεύτηκε τη Μέγκαν Μαρκλ.

Οι φίλοι του πρίγκιπα Χάρι παραπονιούνται ότι απομακρύνθηκαν από τον Δούκα του Σάσεξ από την ημέρα που παντρεύτηκε τη Μέγκαν Μαρκλ. Κάποιοι, μάλιστα, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun», δεν έχουν πια ούτε τον αριθμό του τηλεφώνου του.

Μη κατονομαζόμενη πηγή κοντά στον Δούκα του Σάσεξ δηλώνει ότι «άρχισε να απομακρύνεται» από τους φίλους του περίπου έξι μήνες μετά την εγκυμοσύνη της Αμερικανίδας συζύγου του.

«Οι περισσότεροι δεν έχουν πια ούτε καν το κινητό του», είπε άλλη μη κατονομαζόμενη πηγή στο περιοδικό People. «Όλοι λίγο πολύ χάνονται μετά τον γάμο τους, αλλά όχι έτσι. Υπάρχει πολύς θυμός από τους φίλους προς τον Χάρι, διότι υπήρξαν κολλητοί για πάρα πολλά χρόνια».

Η μοναδική εξαίρεση είναι ο Τσάρλι φαν Στραουμπένζι, φίλος από τα σχολικά χρόνια του Χάρι και φερόμενος ως ένας εκ των νονών του Άρτσι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, πάντως, δεν έχει αποκοπεί από τις παρέες της. Έχει επαφή με όλες τις φίλες της από την ημέρα που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας και συχνά διοργανώνει σύντομα ταξίδια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να περάσει μερικές ημέρες μαζί τους. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ