TV & Media

Πότε επιστρέφει το MEGA στη μικρή οθόνη

Λίγες ημέρες απομένουν για τη MEGA-λη επιστροφή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mega-channel.jpg
MEGA

Λίγες ημέρες απομένουν για την επιστροφή του MEGA στη μικρή οθόνη, μετά την οριστικοποίηση της απόφασης για κανονική εκπομπή από την Digea.

Πλέον δεν υπάρχει καμία γραφειοκρατική και νομικής φύσης εκκρεμότητα, ώστε το Μεγάλο Κανάλι, το MEGA να επιστρέψει και πάλι στη μικρή οθόνη. Αφού οριστικοποιήθηκε η απόφαση να εκπέμψει κανονικά το κανάλι από την Digea, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επαναλειτουργία του πρώτου ιδιωτικού καναλιού της ελληνικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως πιθανότερη ημερομηνία για τη MEGA-λη επιστροφή αναμένεται να είναι, σύμφωνα με το zappit, η Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου ή η Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου.

Αν και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τη ροή του προγράμματος, σύμφωνα με πληροφορίες. Το πρώτο χρονικά διάστημα θα δοθεί έμφαση στην ενημέρωση, τα αθλητικά και τις ξένες ταινίες, αλλά και τις παλιές αγαπημένες σειρές. Σταδιακά, θα εμπλουτίζεται με νέες παραγωγές, ενώ από το Φθινόπωρο θα βγουν στον αέρα και νέα ελληνικά σίριαλ. Για την ιστορία, ο Πέτρος Μπούτος έχει την ευθύνη του τομέα της ψυχαγωγίας και ο Σταμάτης Μαλέλης είναι επικεφαλής στον τομέα της ενημέρωσης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ