TV & Media

Η Καρντάσιαν πόζαρε με τα εσώρουχα και όλοι μιλάνε για το ψυγείο

Το μόνο που δεν περίμενε

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να πόζαρε με τα εσώρουχα για να προωθήσει τη συλλογή ρούχων Skims Cotton, όλοι όμως στάθηκαν κάπου αλλού. Και συγκεκριμένα στο ψυγείο της.

Από τη στιγμή που ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά. Όχι όμως για να σχολιάσουν την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν. Όλοι είχαν κάτι να πουν για το περιεχόμενο του ψυγείου της.

Στα ράφια του ψυγείου της Κιμ Καρντάσιαν φαίνονται μόνο μπουκάλια από γάλα. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τους followers της να αναρωτιούνται γιατί δεν υπήρχε καθόλου φαγητό, αδιαφορώντας για τα ρούχα που ήθελε ουσιαστικά να λανσάρει.

 

Ήταν τόσα τα μηνύματα που στάθηκαν μόνο στο περιεχόμενο του ψυγείου της και όχι στη σειρά ρούχων που επιχείρησε να προωθήσει που η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα ξανά και ευχήθηκε καλή χρονιά στους θαυμαστές της.

 

 

 

Μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε γίνει θέμα για το άδειο ψυγείο της, τότε ανέβασε και μια φωτογραφία με τον ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης τροφίμων που διαθέτει στο σπίτι, σημειώνοντας πως στα IG stories της στο Instagram υπάρχει και πιο διεξοδικό tour για τους ενδιαφερόμενους.