TV & Media

Ζευγάρι βγήκε selfie με τη βοήθεια της Δούκισσας Μέγκαν & του Χάρι

Όλα μπορούν να συμβούν σε μια βόλτα στα δάση του Καναδά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν παλεύεις να βγεις σέλφι και εμφανίζεται από το πουθενά η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι για να δώσουν τη λύση.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βοήθησαν ζευγάρι να βγάλει μια selfie σε έναν από τους περιπάτους τους στα δάση του Καναδά κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής, Daily Mirror.

Η Ασημίνα Καντόροβιτς «πάγωσε» όταν συνειδητοποίησε ποιοι ήταν οι δύο προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν να βγει μια σέλφι με τον φίλο της Ίλια Πάβλοβιτς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε ένα από τα εθνικά πάρκα του Βανκούβερ.

Η Ασημίνα λέει ότι αρχικά δεν κατάλαβε ότι η γυναίκα που την πλησίασε ήταν η Μέγκαν Μαρκλ αν και κάτι της θύμιζε. Συνειδητοποίησε ότι μιλούσε με τη Δούκισσα του Σάσεξ όταν είδε δίπλα της την Αμπιγκέιλ Σπένσερ, συμπρωταγωνίστρια της Μαρκλ στην τηλεοπτική σειρά Suits. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω», λέει η Καντόροβιτς, «μετά είδα τον πρίγκιπα Χάρι και τα έχασα τελείως», συμπλήρωσε.

Η φωτογραφία που έβγαλε η Μέγκαν... λίγο θολή

Η Ασημίνα με τον Ίλια πάλευαν με το σέλφι στικ όταν είδαν μια παρέα με δύο σκυλιά. Η διάσημη παρέα τούς πλησίασε  και η Μέγκαν είπε: «Να σας βγάλω εγώ φωτογραφία». «Το μόνο που μπόρεσα να πω ήταν κάτι σαν το στικ δεν μεγαλώνει άλλο. Τότε η Δούκισσα γέλασε και είπε: 'θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο' και ο Χάρι πρόσθεσε: 'ας μην αγχωνόμαστε'».

Η Μέγκαν Μαρκλ έβγαλε το ζευγάρι τρεις φωτογραφίες και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά. Όλα είναι τελικά πιθανά στον Καναδά. 

Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι / © Instagram