TV & Media

Πρωταγωνιστής στην ιρανική τηλεόραση ο Σπαλιάρας

«Είναι ένα σενάριο που δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ» λέει ο ηθοποιός για τη νέα διεθνή σειρά που πρωταγωνιστεί

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spaliaras.jpg
Γιάννης Σπαλιάρας © instagram

Η διεθνής καριέρα συνεχίζεται για τον Γιάννη Σπαλιάρα - Η συμβουλή που έδωσε στους followers του λίγο πριν μπει το 2020.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά τη μεξικάνικη σειρά «El Señor de los Cielos», στην οποία συμμετείχε, τώρα πρωταγωνιστεί σε σίριαλ της ιρανικής τηλεόρασης, ιστορικού περιεχόμενου, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το instagram, στέλνοντας παράλληλα μια ευχή - προτροπή στους followers του.

Ο ηθοποιός και μοντέλο έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«21 Μαΐου στα γενέθλια μου καβάλησα άλογο στην παραλία Λιτοχώρου Πιερίας. Αν μου έλεγες ότι μέσα σε 6 μήνες περίπου από τότε θα έχω παίξει σε διεθνή τηλεοπτική σειρά στο Μεξικό και ότι θα προετοιμάζομαι για την δεύτερη διεθνή συνεργασία μου στο Ιράν κάνοντας ιππασία για τις ανάγκες του ρόλου φυσικά δεν θα το πίστευα και για να είμαι ειλικρινής είναι ένα σενάριο που δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ.

Από την εμπειρία μου αυτή έχω να σας πω να μην το βάζετε κάτω, να κάνετε όνειρα, να βάζετε στόχους και να μην σταματάτε να προσπαθείτε. Να τους πετύχετε ότι κι αν συμβαίνει γύρω σας. Να μην απογοητεύεστε γιατί δεν ξέρετε τι ξημερώνει. Αν είστε χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά και χωρίς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτό δεν μειώνει την αξία σας σαν άνθρωπο, ούτε τις ικανότητες σας, ούτε το ταλέντο σας γι' αυτό που αγαπάτε. Καλή Χρόνια σε όλους» έγραψε ο ηθοποιός και μοντέλο στα social media. 

Giannis Spaliaras on Instagram: “21 Μαΐου στα γενέθλια μου καβάλησα άλογο στην παραλία Λιτοχώρου Πιερίας ...αν μου έλεγες ότι μέσα σε 6 μήνες περίπου από τότε θα έχω παιξει…”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ