TV & Media

Ζακ Έφρον: Κόντεψε να πεθάνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ επιβίωσης με τίτλο «Σκοτώνοντας τον Ζακ Έφρον»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζακ Έφρον
Ζακ Έφρον / © EPA/ANDY RAIN

Ο αμερικανός ηθοποιός Ζακ Έφρον κόντεψε να πεθάνει εξαιτίας ενός βακτηρίου που κόλλησε στα γυρίσματα ντοκιμαντέρ επιβίωσης στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Ο ηθοποιός Ζακ Έφρον κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ επιβίωσης στην Παπούα Νέα Γουινέα, το οποίο μάλιστα φέρει τον άκρως δυσοίωνο τίτλο «Σκοτώνοντας τον Ζακ Έφρον» (Killing Zac Efron).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sunday Telegraph ο 32χρονος αμερικανός ηθοποιός κόλλησε κάποιου είδους βακτήριο, το οποίο «προκαλεί τύφο ή παρόμοια βακτηριακή λοίμωξη» λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Έφρον διακομίστηκε άμεσα και αεροπορικώς από την Παπούα Νέα Γουινέα στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας σε μια πτήση που χαρακτηρίστηκε «πτήση ζωής και θανάτου».

Νοσηλεύτηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο St Andrews War Memorial Hospital και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σταθερή. Μάλιστα, οι γιατροί τού έδωσαν εγκαίρως εξιτήριο ώστε να γιορτάσει την παραμονή των Χριστουγέννων στην πατρίδα του, τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ