TV & Media

Κέιτ Μίντλετον: Η άβολη στιγμή που απομακρύνει το χέρι του Ουίλιαμ

Σενάρια στα κοινωνικά δίκτυα για το τι συνέβη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kate-william
O δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Μία άβολη στιγμή είχαν κατά τη διάρκεια εκπομπής η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Όταν ο κόσμος παρακολουθεί την κάθε σου κίνηση, σημαίνει ότι αναπόφευκτα θα αντιληφθεί κάποια στιγμή που ίσως φανεί περίεργη ή άβολη. Φυσικά, αυτό το γνωρίζουν καλά ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ οι οποίοι, μάλλον άθελά τους, έγιναν για άλλη μια φορά θέμα λόγω μίας άβολης στιγμής.

Το βασιλικό ζεύγος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του BBC «A Berry Royal Christmas» την οποία παρακολούθησε πλήθος Βρετανών. Κάποιοι παρατηρητικοί όμως πρόσεξαν ότι σε κάποια στιγμή η Κέιτ Μίντλετον με μία απότομη κίνηση του σώματός της απομάκρυνε το χέρι του συζύγου της από τον ώμο της.

Το βασιλικό ζευγάρι, που σπάνια προβαίνει σε δημόσια επίδειξη αγάπης, βρέθηκε άμεσα στο επίκεντρο σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα με τους χρήστες να κάνουν εικασίες για τη φαινομενικά άβολη στιγμή.

«Αυτός ο άντρας έκανε κάτι στο κορίτσι... χωρίς αμφιβολία», έγραψε χαρακτηριστικά  ένας από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

 

 

Πίσω από την απότομη κίνηση της Κέιτ Μίντλετον πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο μυστήριο, καθώς οι περισσότεροι εικάζουν ότι πιθανότατα η δούκισσα είχε κάποιο μυϊκό σπασμό που την ανάγκασε να αλλάξει απότομα τη στάση του σώματος της.

Σε αυτό το συμπέρασμα άλλωστε οδηγεί και η συνολική παρουσία του ζευγαριού στην εκπομπή καθώς και οι δύο εμφανίστηκαν με καλή διάθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ