- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ουγγαρέζος - Χρηστίδου: Γιατί την έκανε μπλοκ στο Instagram
Ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου που αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έχει κάνει block στο Instagram.
Μια ακόμα κόντρα στην ελληνική showbiz. Πρωταγωνιστές η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
«Να σας πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow - unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα; Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπήκα από το προφίλ του "Έλα χαμογέλα" και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Ήρθε όμως και η σειρά του Δημήτρη Ουγγαρέζου να πάρει θέση για την κόντρα με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Αφού του ζήτησαν στο Twitter να σχολιάσει τα όσα είπε η παρουσιάστρια, αποφάσισε να απαντήσει αφοπλιστικά. «Ας πούμε ότι δεν είμαι ο καλύτερός της, ούτε εμένα η καλύτερή μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.