TV & Media

Σαρλίζ Θερόν: Άνοιξε… η ρόμπα από τον ενθουσιασμό (video)

Το ατύχημα που έγινε viral μαθαίνοντας ότι είναι υποψήφια στα βραβεία SAG

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαρλίζ Θερόν
Σαρλίζ Θερόν / © Instagram

Η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν έγινε viral εξαιτίας ατυχήματος πάνω στον ενθουσιασμό τους για την υποψηφιότητά της στα βραβεία των ηθοποιών SAG.

Ανθρώπινη και ενθουσιώδης. Η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν έγινε viral εξαιτίας ατυχήματος πάνω στον ενθουσιασμό τους για την υποψηφιότητά της στα βραβεία των ηθοποιών SAG. Παρακολουθώντας τηλεόραση και την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στο κρεβάτι η Σαρλίζ άκουσε το όνομά της, πετάχτηκε από τη χαρά της και η ρόμπα άνοιξε.

Η Νοτιοαφρικανή σταρ ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram. Ωστόσο, το βίντεο διακόπτεται ξαφνικά και συνεχίζει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με την Σαρλίζ Θερόν να κλείνει την ρόμπα της γελώντας με το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε το στήθος της. «Ουπς. Ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω με την υποψηφιότητα για το καστ για την ταινία Bombshell. Συγχαρητήρια, νιώθω τόσο ευγνώμων που ήμουν μαζί σας σε αυτό το ταξίδι», ακούγεται να λέει η ηθοποιός.

Charlize Theron on Instagram: “Whoops. Got a bit too excited about the @sagawards nomination for our cast of #BombshellMovie....CONGRATS ALL YOU BEAUTIFUL HUMANS!!! So…”


Το «Bombshellεστιάζει στο σκάνδαλο και τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Άιλς. Το δράμα θα παρουσιάσει την ιστορία του Άιλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους του καναλιού.

Η Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι, ενώ η Κίντμαν τη Γκρέτσεν Κάρλσον, και η Ρόμπι την τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ. Τον ρόλο του Άιλς θα παίξει ο Τζον Λίθγκοου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ