TV & Media

Καμία έρευνα για τον Γούντι Άλεν

«Ανυπόστατη» η καταγγελία της υιοθετημένης κόρης για σεξουαλική κακοποίηση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν διεξάγουν έρευνα σε βάρος του Γούντι Άλεν, μετά την καταγγελία της υιοθετημένης κόρης του ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών, ανέφερε σήμερα εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών του Κονέκτικατ Μαρκ Ντιπουί. «Δεν έχουμε καμία έρευνα σε εκκρεμότητα. Εάν λαμβάναμε κάποια καταγγελία θα την εξετάζαμε, όπως κάνουμε με όλες, και θα κάναμε τις κατάλληλες ενέργειες", είπε ο Ντιπουί.

Μετά την έρευνα που είχε διεξαχθεί το 1993, ο εισαγγελέας είχε αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη στον Άλεν, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Νομικοί υποστηρίζουν ότι πλέον η υπόθεση πιθανότατα έχει παραγραφεί.Η 28χρονη σήμερα Ντίλαν Φάροου, περιέγραψε την κακοποίησή της από τον 78χρονο σκηνοθέτη σε επιστολή της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο Άλεν την κακοποίησε σεξουαλικά στο σπίτι που διατηρούσε η ηθοποιός και πρώην σύντροφός του Μία Φάροου, στο Κονέτικατ.

Με βάση τη νομοθεσία της Πολιτείας, ο εισαγγελέας που εξετάζει μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου έχει στη διάθεσή του χρονικό διάστημα 5 ετών για να ασκήσει δίωξη. Η Φάροου υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε το 1992.