TV & Media

Ο Τζέιμς Κόρντεν «ντύθηκε» Άννα Γουίντουρ - Απλά fashion icon

Και είπε: «Αυτή η γυναίκα δεν με έχει επηρεάσει ιδιαίτερα στη ζωή μου»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιατί ο Τζέιμς Κόρντεν ντύθηκε Άννα Γουίντουρ στο γκαλά της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων των Ηνωμένων Πολιτειών;

Ο κωμικός και παρουσιαστής του «The Late late Show» Τζέιμς Κάρντεν έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του ετήσιου γκαλά της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς έκανε εμφάνιση «έκπληξη» ντυμένος ως Άννα Γουίντουρ. Με περούκα και το γυαλί σήμα κατατεθέν της σιδηράς κυρίας της μόδας και της Vogue, ο Τζέιμς Κόρντεν είπε: «Η Άννα Γουίντουρ δεν με έχει επηρεάσει καθόλου στη ζωή μου».

Ο Τζέιμς Κόρντεν ήταν αυτός που ανέλαβα να παρουσιάσει και να παραδώσει το βραβείο «Πορτρέτο ενός Έθνους» στη μεγάλη κυρία της παγκόσμιας μόδας.

Αφήνοντας στην άκρη τα αστεία ο Βρετανός κωμικός αναφέρθηκε στη φιλία του με τη Γουίντουρ και μίλησε για την προσφορά της στον κόσμο των τεχνών και της μόδας. «Γνώριζε ότι εγώ, η σύζυγός μου και ο ενός έτους γιος μας είχαμε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και ήταν η πρώτη που έσπευσε να μας ρωτήσει αν χρειαζόμασταν κάτι, μια βοήθεια», είπε ο Κόρντεν μιλώντας για την κυρία της Vogue. «Θυμάμαι», πρόσθεσε, «ότι απάντησα: 'χρειάζομαι μια φίλη'. Και η Άννα απάντησε: 'μπορώ να το κάνω αυτό'».

Μιλώντας για την καριέρα της Γουίντουρ ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «Cats» σχολίασε: «Για περισσότερα από 40 χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της, έχει ματώσει, έχει δακρύσει και έχει ιδρώσει για τη βιομηχανία της μόδας. Και έχετε δίκιο αν θεωρείτε ότι ο πιο κλοψός ιδρώτας είναι αυτός της Άννας».