- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας» εξομολογείται η Άσπα Τσίνα, η οποία πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα.
Η Άσπα Τσίνα που είναι απόψε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα.
«Δεν θέλω να πεθάνεις...» της λέει ο γιος της κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω... Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα».
Η τραγουδίστρια, που είχε συμμετάσχει στο πρώτο Fame Story το 2002, αποκαλύπτει ότι έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένη με τον σύντροφό της για να προστατέψει τον γιο που είχε αποκτήσει και τολμάει να παραδεχτεί πως έμαθε από τρίτους ότι ο σύντροφός της την απατούσε και ποτέ δεν του το συγχώρησε που δεν της το είπε ο ίδιος. Με μεγάλη περηφάνεια μιλώντας για τον γιο της, εξηγεί ότι έχει υψηλό δείκτη ευφυίας και είναι μέλος της Mensa, ενώ δεν κρύβει ότι απόλαμβάνει πλέον τη μοναξιά της και δε θέλει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.
«¨Εζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου»
«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία περιγράφει ότι το τελευταίο της βιντεοκλίπ το γύρισε τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο. «Πονούσα αλλά το ήθελα πολύ...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.