TV & Media

Για την ελληνική τηλεόραση η σεξουαλική επίθεση έχει πλάκα

Χαχαχα τι αστείο να εκσπερματίζει κάποιος στην πλάτη σου

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mesimeri_me_ton_giorgo_liagka_foititis_ektonothike_stin_plati_foititrias_sto_apth_07_11_2019_-_youtube.jpg

Για τη φαιδρότητα με την οποία αντιμέτωπισε τηλεοπτική εκπομπή μια σεξουαλική επίθεση στο ΑΠΘ.

Όχι ότι περιμένεις κάτι καλύτερο από τη συγκεκριμένη «ψυχαγωγική» εκπομπή αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε «ευαισθησία» απέναντι στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης.

Αναφέρθηκαν στο περιστατικό όπου ένας 20χρονος φοιτητής εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας φοιτήτριας μέσα σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ και άρχισαν τα χάχανα και την αναπαράσταση της -κατά τη γνώμη τους αστείας- επίθεσης. Μία εξ αυτών είπε και το μνημειώδες «πόσων χρονών ήταν αυτός που έκανε την επίθεση; 20; ααα έτσι εξηγείται» – και μας άφησε άφωνους αφού, όπως φαίνεται, στον δικό της κόσμο το να εκσπερματίζουν οι 20χρονοι στην πλάτη ανυποψίαστων γυναικών είναι κάτι φυσιολογικό.

Και όλοι διαμαρτύρονται μέσω Facebook και άλλων social media και κάπως έτσι αυξάνουν την απήχηση της «εξαιρετικής» εκπομπής, ενώ τώρα που το σκέφτομαι μπορούν να κάνουν και κάτι άλλο. Μπορούν να διαμαρτυρηθούν στο ΕΣΡ. Αυτή δεν είναι η δουλειά του άλλωστε; Να τσεκάρει το τηλεοπτικό προϊόν ώστε να μην αρχίζει ο κόσμος να θεωρεί ακόμα και τους βιασμούς αστείους. Δεν το έχω ξανακάνει αλλά το έψαξα και βρήκα αυτό. Πάτηστε πάνω στην εικόνα.

ilektroniki_ypovoli_kataggelias_ethniko_symvoylio_radiotileorasis.jpg

Όπως θα δείτε, αν δεν δώσετε τα στοιχεία σας δεν μπορείτε να υποβάλετε την καταγγελία. Πολλοί ίσως αρνηθούν να προχωρήσουν στην καταγγελία στο πλαίσιο «σιγά μη δώσω τα στοιχεία μου» αλλά, φίλες και φίλοι, δίνουμε τα στοιχεία μας όπου να ’ναι, εδώ θα το παίξουμε δύσκολοι; Άλλωστε, αν δεν το κάνουμε θα μείνουμε στο κράξιμο μέσω των κοινωνικών δικτύων και το αποτέλεσμα θα είναι το σύνηθες: η φαιδρότητα να συνεχίζεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ