TV & Media

Τζένιφερ Άνιστον: Οι περισσότεροι άντρες είναι νάρκισσοι

Και πιστεύουν ότι κάθε γυναίκα θέλει να «πλαγιάσει» μαζί τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα κορίτσια του «The Morning Show» Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν μιλούν για τους άντρες στην εποχή του #MeToo.

Οι πρωταγωνίστριες της νέας εξαιρετικής σειρά του Apple Tv+ «The Morning Show», Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν, βρέθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο και έδωσαν συνέντευξη στον βρετανικό Guardian. Μίλησαν φυσικά για τη σειρά, για τη νέα τους συνεργασία τους μετά τα «Φιλαράκια» και το κίνημα #MeToo, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της πλοκής της τηλεοπτικής παραγωγής.


Οι δύο πρωταγωνίστριες που παραμένουν φίλες από την εποχή που έπαιξαν στα «Φιλαράκια» χαρακτήρισαν τη συνεργασία τους «άψογη». «Είναι η τέλεια συνεργασία. Εγώ είμαι πρωινός τύπος και η Τζεν άνθρωπος της νύχτας», λέει η Ρις και η Άνιστον συμφωνεί δηλώνοντας: «στην κυριολεξία».

Και οι δύο γυναίκες είναι έμπειρες παραγωγοί και η κάθε μία έχει τη δική της εταιρεία παραγωγών. «Στην κυριολεξία μοιραζόμαστε όλες τις ευθύνες και αυτό είναι αναζωογονητικό», λέει η Γουίδερσπουν.

Βασικό θέμα της σειράς είναι το κίνημα #MeToo στον κόσμος του θεάματος, της ενημέρωσης και όχι μόνο. Ο Στιβ Καρέλ χάνει τα πάντα και κυρίως την καριέρα του όταν αποκαλύπτεται από τους Times ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά συναδέλφους του. Ο ήρωας που υποδύεται ο Καρέλ εμμένει ότι οι σχέσεις τους ήταν συναινετικές και ότι είναι θύμα της πολιτικής ορθότητας του #MeToo. Πάνω σε αυτό η Τζένιφερ Άνιστον έχει ένα σχόλιο για όλους τους άνδρες: «Είναι πάντα σε άρνηση. Σε ένα μεγάλο βαθμό οι περισσότεροι άντρες είναι νάρκισσοι. Πιστεύουν, μάλιστα, ότι ο κάθε γυναίκα θέλει να πλαγιάσει μαζί τους».