TV & Media

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ανησυχώ για τον Χάρι

«Ελπίζω αυτός και η Μέγκαν να είναι καλά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ / © Chris Jackson/Getty Images/ Ideal Images

Μεγάλη η ανησυχία στο Παλάτι μετά το ντοκιμαντέρ του ITV για την περιοδεία των Χάρι και Μέγκαν στην Αφρική. Τι είπε ο Ουίλιαμ για τον αδελφό του.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τον αδελφό του Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν μετά τα όσα ειπώθηκαν από το ζεύγος στο ντοκιμαντέρ του ITV για την περιοδεία τους στην Αφρική.

Πηγή προσκείμενη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε στο BBC ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ ανησυχεί πολύ για τον αδελφό και για την υγεία της Μέγκαν. Ούτως ή άλλως η ίδια η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν αυτή που μίλησε πρώτη για τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της προσαρμογής της στα νέα της καθήκοντά, είτε βασιλικά είτε μητρικά.

Η μη κατονομαζόμενη πηγή του Παλατιού πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για την «εύθραυστη κατάσταση του ζεύγους».

Στο ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Χάρι σε ερώτηση για τη σχέση με τον αδελφό του και τις φήμες ότι απομακρύνθηκαν μετά το γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ, είπε: «Είναι μέρος αυτού του ρόλου, αυτής της δουλειάς και αυτής της οικογένειας που βρίσκεται κάτω από πίεση, αναπόφευκτά αυτό συμβαίνει».Και πρόσθεσε γελώντας: «Κοιτάξτε όμως, είμαστε αδέλφια, θα είμαστε πάντα αδέλφια. Ακολουθούμε βέβαια διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάντα εκεί γι' αυτόν και, όπως ξέρω, θα είναι πάντα εκεί για μένα».

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο ντοκιμαντέρ η Μέγκαν Μαρκλ σχεδόν δάκρυσε μπροστά στον παρουσιαστή Τομ Μπάρντι μιλώντας για τον γάμο της, την αγωνία της εγκυμοσύνης και σπάει λέγοντας: «Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ εάν είμαι εντάξει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY