- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρετανία: Το Sky News εγκαινιάζει σήμερα ένα κανάλι που δεν θα μεταδίδει τίποτα σχετικά με το Brexit.
Ο βρετανικός τηλεοπτικός όμιλος Sky News θα εγκαινιάσει σήμερα ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο θα απευθύνεται στους αγανακτισμένους από το Brexit τηλεθεατές και δεν θα καλύπτει καθόλου το θέμα αυτό.
Το νέο αυτό κανάλι θα εκπέμπει από τις 5 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ τις καθημερινές τόσο στην τηλεόραση όσο και μέσω YouTube.
Το Sky Νews θα εξακολουθήσει να καλύπτει όλες τις πλευρές του βρετανικού διαζυγίου από την ΕΕ με λεπτομέρεια στο βασικό του τηλεοπτικό δίκτυο, όπως και όλες τις σημαντικές βρετανικές και διεθνείς ειδήσεις, ανέφερε σε ανακοίνωσή του.
Έρευνα που διενεργήθηκε αυτό το καλοκαίρι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ένα τρίτο των Βρετανών αποφεύγουν εντελώς τις ειδήσεις. Περισσότερο από το 70% των ερωτηθέντων κατηγόρησε για αυτό το Brexit, επισημαίνοντας ότι «έχουν αγανακτήσει από την πολιτική συζήτηση γύρω από αυτό», ενώ το 40% απάντησε ότι «νιώθει ότι δεν έχει τη δύναμη να επηρεάσει τα γεγονότα».
«Το Sky News Brexit-free είναι μια τολμηρή προσέγγιση, όμως το να ακούμε την κοινή γνώμη (…) είναι κάτι που γνωρίζουμε ότι οι θεατές μας θεωρούν σημαντικό», επεσήμανε ο Τζον Ράιλι επικεφαλής του Sky News.
«Το Brexit είναι ένα ιστορικό θέμα το οποίο έχει σημαντικές επιπτώσεις και θα συνεχίσουμε να το καλύπτουμε εκτενώς», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.