TV & Media

Σαρλίζ, εσύ; Η Κίντμαν δεν την αναγνώρισε και δεν της μίλησε

Αγνώριστη η Θερόν για τον ρόλο της δημοσιογράφου στο «Bombshell»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται τη δημοσιογράφο στο «Bombshell» και η αλλαγή της είναι τέτοια που δυσκολεύει ακόμη και τις συμπρωταγωνίστριες της.

Το 2018 για έναν ρόλο η Νοτιοαφρικανή Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά και κουράστηκε να τα χάσει. Ένα χρόνο μετά τη μεταμόρφωση για το «Tully» η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Bombshell» και η αλλαγή ήταν τέτοια που δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν ακόμη και οι συμπρωταγωνίστριές της. Συγκεκριμένα η Θερόν αναφέρθηκε σε μια τέτοια στιγμή  με τη Νικόλ Κίντμαν κατά τα γυρίσματα.

«Νόμιζα ότι ήταν θυμωμένη μαζί μου. Σκέφτηκα “Θεέ μου, τι έκανα; Μήπως χάλασα κάτι στο καμαρίνι της; Μήπως δεν τη χαιρέτησα ευγενικά;», περιέγραψε η Σαρλίζ Θερόν στο Entertainment Tonight. «Με πλησίασε και μου είπε “Σαρλίζ;” και όταν της απάντησα “Ναι, είσαι θυμωμένη μαζί μου;”, μου είπε “Όχι, απλά δεν ήξερα ότι είσαι εσύ!», ανέφερε ακόμη η Σαρλίζ Θερόν περιγράφοντας το μπέρδεμα.



Η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την πρώην δημοσιογράφου του Fox News, Μέγκιν Κέλι, και στο επίκεντρο είναι οι γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Δείτε το τρέιλερ της ταινίας και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Σαρλίζ Θερόν.