- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έλενα Ράπτη: Ο Κίμων ήταν ο «φύλακας άγγελός μου»
Γιατί επέλεξε να κρατήσει «κρυφό» τον γάμο της
Η Έλενα Ράπτη μίλησε για τον γάμο της, τον σύζυγό της και το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά.
Το περασμένο καλοκαίρι η Έλενα Ράπτη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Θέλοντας να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας, κράτησε «κρυφό» τον γάμο της. Λίγους μήνες μετά η κ. Ράπτη έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για την απόφασή της αυτή, τον σύζυγό της τον οποίο και αποκαλεί «φύλακα άγγελο», καθώς και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.
«Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπο μου και την οικογένεια μας. Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι κοντά στις ημέρες της Παναγίας που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε» τόνισε.
Αναφερόμενη στον γάμο είπε: «Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά στο όνειρο που είχες. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο "φύλακας άγγελός" μου».
Για τη μητρότητα και την πιθανότητα να κάνει παιδιά, τόνισε: «Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά…».
Για τον σύζυγό της ανέφερε επίσης: «Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.