TV & Media

Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη με Ιταλό πολυεκατομμυριούχο

Ποιος είναι ο μέλλων σύζυγός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
beatrice
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη (δεξιά) © EPA/MOD / ROYAL NAVY / OWEN COOBAN

Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Νέος γάμος για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας το 2020 καθώς μόλις ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Ιταλό μεγιστάνα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Γιορκ με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης του Γιορκ με τον κύριο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Η Αυτού υψηλότητα και ο κύριος Μαπέλι Μότζι αρραβωνιάστηκαν ενόσω ήταν σε διακοπές στην Ιταλία νωρίτερα αυτό τον μήνα. Ο γάμος θα γίνει το 2020», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βασιλική οικογένεια που έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που τράβηξε η αδερφή της Βεατρίκης, πριγκίπισσα Ευγενία».

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο αρραβωνιαστικός της ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε την είδηση του αρραβώνα μας. Και οι δύο είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή την περιπέτεια μαζί και ανυπομονούμε να παντρευτούμε».

 

 

Ο Μότζι είναι 34 ετών και πολυεκατομμυριούχος. Είναι ο ιδιοκτήτης της Banda Property μίας εταιρείας εσωτερικού σχεδιασμού που εξειδικεύεται στην εύρεση και ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών για πλούσιους πελάτες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ