TV & Media

Η Μπρουκ του «Τόλμη και Γοητεία», έρχεται στην Κέρκυρα (video)

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
47b47ac30a4e93d0739e0493835f93ff_xl-2-890x395_c-29.jpg
Κάθριν Κέλι Λανγκ

Η Μπρουκ του «Τόλμη και Γοητεία» δηλώνει στο Instagram πως έρχεται στην Κέρκυρα για τη σειρά «8 λέξεις» κι ανυπομονεί να δουλέψει με τον Αν. Γεωργίου.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ, που την αγαπήσαμε ως την Μπρουκ από το «Τόλμη και Γοητεία», ανακοίνωσε στο Instagram πως έρχεται στην Ελλάδα  για να συμμετέχει στο σήριαλ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» και δηλώνει ανυπόμονη να γνωρίσει την Κέρκυρα, αλλά και να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Γεια σας, σας μιλώ από το καμαρίνι μου στο CBS στο Χόλιγουντ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που μου έκαναν από την ελληνική σειρά “8 λέξεις”» λέει σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram της, ενημερώνοντας τους ακολούθους της για τον ρόλο της που θα είναι μια Αμερικανή δημοσιογράφος η οποία εμπλέκεται με το πολιτικό ρεπορτάζ στην Κερκυρα, όπου τελικά καταλήγει να εμπλακεί και σε ένα ειδύλλιο.

«Είμαι ενθουσιασμένη κι ανυπομονώ για τα γυρίσματα στην Κέρκυρα, όπου ελπίζω να έχω λίγο χρόνο να γνωρίσω και το νησί» προσθέτει για να καταλήξει να πει στα ελληνικά: «Γεια σου Ελλάδα. Γεια σου Κέρκυρα. Έρχομαι για τις “8 λέξεις”».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γεωργίου αναδημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram το βίντεο της Αμερικανής ηθοποιού γράφοντας: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη "δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω", μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η "γοητεία" σου με έκανε να "τολμήσω" να σε πλησιάσω Κάθριν Κέλι Λανγκ ραντεβού στην Κέρκυρα. Νιώθω περήφανος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ