TV & Media

Στο σφυρί η ταινιοθήκη του Mega - Όλα τα σίριαλ και οι εκπομπές

Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό και ακίνητα της Τηλέτυπος - Αναλυτικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γραφεία Mega Channel στη Θεσσαλονίκη
Γραφεία Mega Channel στη Θεσσαλονίκη/©INTIMENEWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Έως την 1η Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν τη δεσμευτική τους προσφορά όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ταινιοθήκη του Mega.

Τους όρους και τις ημερομηνίες για τους δύο πλειοδοτικούς διαγωνισμούς του συνόλου της περιουσίας του Mega ανακοίνωσε η ειδική διαχειρίστρια εταιρεία. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να υποβάλουν τη δεσμευτική προσφορά τους έως την 1η Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί στα γραφεία της εταιρείας.

Εκτός από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλουν και εγγυητική επιστολή που να αποδεικνύει ότι διαθέτουν το ποσό που προσφέρουν. Με τον πρώτο διαγωνισμό, η ειδική διαχειρίστρια της εταιρείας θέτει προς πώληση τρία ακίνητα στο Μαρούσι, καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη. Με τον δεύτερο τίθεται προς πώληση η ταινιοθήκη και τα σήματα (τόσο του καναλιού όσο και εκπομπών).

Αναλυτικά, τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στον πρώτο διαγωνισμό είναι: 

  • 1 αγρός με ελαιόδεντρα και λοιπά οπωροφόρα δέντρα, άρτιος και οικοδομήσιμος, στη θέση ΣΩΡΟΤΖΙΚΟΣ της Κτηματικής Περιφέρειας του Δήμου Αμαρουσίου, εκτός σχεδίου πόλεως. Η έκταση του είναι 6.678,41 τμ.
  • 1 αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ Αμαρουσίου, εκτός σχεδίου πόλεως και εκτός ζώνης, 2.096 τμ.
  • 1 αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ ή ΜΕΛΙΣΣΙΑ Αμαρουσίου εκτός σχεδίου πόλεως και εντός ζώνης έκτασης 1.231,92 τμ
  • 1 αγροτεμάχιο στη θέση ΣΩΡΟΣ ή ΜΕΛΙΣΣΙΑ εκτός σχεδίου και εκτός ζώνης έκτασης 8.677 τ.μ.

Επίσης, η ειδική διαχειρίστρια επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι υπάρχει δικαστική διεκδίκηση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ από το Δημόσιο αγροτεμαχίου 1.648 τ.μ. που είχε κατασχεθεί το 2012. Στην περίπτωση δικαίωσης της το ακίνητο θα περάσει στον πλειοδότη. Εάν πάλι μέχρι την υπογραφή της μεταβίβασης δεν έχει τελεσιδικήσει δικαστικά τότε θα περάσει στον πλειοδότη το δικαίωμα του ακινήτου. 

Στον δεύτερο διαγωνισμό περιλαμβάνονται:

  • Η ταινιοθήκη, η οποία με τη σειρά της περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού - ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα, όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων).
  • Τα σήματα. Αυτά αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του όσο και διάφορες εκπομπές. Σημειώνεται ότι μαζί με τα σήματα θα μεταβιβασθεί ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com, καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ