TV & Media

Guess My Age: Δείτε το τρέιλερ του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το «Guess My Age» είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε το τρέιλερ πριν από την πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Είσαι καλός στο να υπολογίζεις την ηλικία των άλλων; Διαθέτεις παρατηρητικότητα, οξυδέρκεια και διαίσθηση; Αν ναι, τότε μπορείς να κερδίσεις 50.000€, αρκεί να μαντέψεις την ηλικία επτά αγνώστων!

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 23.00 ξεκινά στον ΣΚΑΪ το νέο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι «Guess My Age», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Το «GuessMyAge», μέχρι και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, την πρώτη εβδομάδα λανσαρίσματός του, θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00. Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη και την σταθερή του ώρα, και θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτ. – Παρ.) στις 17.45.

Η διαδικασία του παιχνιδιού

Το «Guess My Age»αποτελείται απόέξι γύρους και τον τελικό. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν την ηλικία του αγνώστου που έχουν απέναντί τους. Τα φαινόμενα, όμως, συχνά απατούν. Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι έχουν στη διάθεσή τους έξι βοήθειες, μία ανά γύρο. Οι βοήθειεςχωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Celebrity, Ανάμνηση, Γεγονός, Τραγούδι,ShowTime και Ζoomin.

Αν οι διαγωνιζόμενοι μαντέψουν ακριβώς την ηλικία τουαγνώστου, τότε περνούν στον επόμενο γύρο, διατηρώντας το χρηματικό τους ποσό,και παράλληλα  κερδίζουν 500€bonus.Στην περίπτωση που δεν υπολογίσουν σωστά, για κάθεέτος απόκλισης από την πραγματική ηλικία του αγνώστου το ποσό που συγκεντρώνουν στον εκάστοτε γύρομειώνεται αναλόγως.

Στον τελικό,οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τα χρήματα που έχουν καταφέρει να διατηρήσουναπό τους προηγούμενους γύρους.Έχουν τέσσερις ευκαιρίες και τέσσερις βοήθειεςγια να βρουν τηνακριβή ηλικία του αγνώστου. Θα μαντέψουν σωστά;