TV & Media

Ο Γεωργούλης κληρώνει στο Instagram ταξίδι στις Βρυξέλλες (video)

Προσφέρει και ξενάγηση στο Ευρωκοινοβούλιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gewrgoulis.jpg
Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης κληρώνει στο Instagram ταξίδι στις Βρυξέλλες. Προσφέρει και ξενάγηση στο Ευρωκοινοβούλιο. Δες πώς θα συμμετάσχεις.

Με ένα video-post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου θα έχει τη δυνατότητα «να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την Πολιτιστική Προσβασιμότητα».

Ο τρόπος για να μπείτε στην κλήρωση είναι «να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες.
(Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα)». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ