Στη Σκιάθο με τη θαλαμηγό του ο σεΐχης του Κατάρ
Κατέφθασε χθες το απόγευμα με το πλωτό ανάκτορό του, την περίφημε θαλαμηγό του «Al Mirqab» κι έδεσε στις Κουκουναριές
Στη Σκιάθο με το πλωτό του παλάτι του ο σεΐχης του Κατάρ. Έδεσε στις Κουκουναριές το απόγευμα της Δευτέρας.
Στη Σκιάθο βρίσκεται από χθες για διακοπές ο σεΐχης και πρώην εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θανί ο οποίος έφτασε στο αγαπημένο του νησί για να απολαύσει τα γαλαζοπράσινα νερά και το άφθονο πράσινο.
Ο σεΐχης, που κάθε χρόνο ανελλιπώς επισκέπτεται την Σκιάθο και έχει δημιουργήσει και φιλίες στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, κατέφθασε χθες το απόγευμα με το πλωτό ανάκτορό του, την περίφημε θαλαμηγό του «Al Mirqab» και έδεσε στις Κουκουναριές κάτω από το ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς».
Ο υψηλός επισκέπτης απόλαυσε το μπάνιο του στην ακτή Μάραθα και στη συνέχεια πήγε απαρατήρητος για τους χιλιάδες τουρίστες του νησιού στην Χώρα όπου και περπάτησε στην πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη για να καταλήξει σε γνωστή ψησταριά του νησιού, αφού διατηρεί άριστη σχέση με τον ιδιοκτήτη της και εκεί απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ της ταβέρνας.
Ο Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θανί ντυμένος απλά με λευκή βερμούδα και σκούρο μπλε μπλουζάκι πέρασε απαρατήρητος και συνοδευόταν από έναν από τους γιους του και ολιγομελή συντροφιά.
Η θαλαμηγός του είναι το 5ο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, καθώς έχει μήκος 133 μέτρα, είναι αξίας 300 εκατ. ευρώ και ταξιδεύει με 18,7 κόμβους. Κατασκευάστηκε φυσικά κατά παραγγελία και διαθέτει δέκα σουίτες για τους καλεσμένους του Τζαμπέρ Αλ Θανί, αλλά επιπλέον και δύο VIP σουίτες για τον ίδιο. Φυσικά, διαθέτει πισίνα, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, κινηματογράφο, τζακούζι, καθώς και ένα πλήρωμα 55 ατόμων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Χιουμοριστικό βίντεο με υπογραφή Καπουτζίδη και αιχμές για τη «δημόσια» τηλεόραση
Ζήτησε βοήθεια από τον Φωκά Ευαγγελινό και εκείνος της έστειλε τον χορευτή Μιχάλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.