TV & Media

«Οικονόμοι» οι Κέιτ και Ουίλιαμ: Πετούν φθηνά μαζί με τα παιδιά

Αναπόφευκτη η σύγκριση με τα ιδιωτικά τζετ του ζεύγους Μέγκαν, Χάρι και υιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους εθεάθησαν να επιβιβάζονται σε πτήση χαμηλού κόστους των 73 λιρών με προορισμό τη Σκωτία.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους εθεάθησαν να επιβιβάζονται σε πτήση χαμηλού κόστους των 73 λιρών με προορισμό τη Σκωτία και φούντωσαν τα επικριτικά σχόλια για τον αδελφό του Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν που πρόσφατα παρουσιάζουν μια προτίμηση στα ιδιωτικά τζετ για τα αεροπορικά τους ταξίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πήραν την πτήση των 8:45 το πρωί τοπική ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόριτς για το αεροδρόμιο του Αμπερντίν στην Σκωτία.

Οι κάμερες κατέγραψαν τη συνοδεία του βασιλικού ζεύγους προς το αεροσκάφος της εταιρείας χαμηλού κόστους FlyBe. Η οικογένεια του Ουίλιαμ μεταβαίνει στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο κάστρο του Μπαλμόραλ για να επισκεφτούν τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β' και τον πρίγκιπα Φίλιππο.  

 

 


Αμέσως έγιναν οι συγκρίσεις με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι επιβιβάστηκαν τέσσερις φορές σε ιδιωτικά τζετ αυτό το καλοκαίρι για τις διακοπές τους. Αρχικά πέταξαν από το Λονδίνο στην Ίμπιζα με τα επονομαζόμενα ιπτάμενα «Uber των δισεκατομμυριούχων» και ακολούθησε άλλη μια πτήση με τζετ για τη Νίκαια.

 

 

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι / © EPA/VICKIE FLORES

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επικρίνονται για το οικολογικό τους αποτύπωμα και κατά πόσο οι ακριβές επιλογές του συμβάλουν στην κλιματική αλλαγή. 

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του / © EPA/MATT PORTEOUS / PA