TV & Media

Ντάσα Ζούκοβα: Η πρώην του Αμπράμοβιτς παντρεύεται τον Νιάρχο

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύεται την πρώην σύζυγο του Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, σύμφωνα με το Page Six.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, η πρώην σύζυγος του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αρραβωνιάστηκαν και αναμένεται να παντρευτούν σύντομα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Ζούκοβα, στο οποίο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι David Beckham, Liv Tyler, Tory Burch, Larry Gagosian, Dustin Yellin, οι σχεδιαστές της Proenza Schouler Jack McCollough και Lazaro Hernandez, και οι Lauren Santo Domingo, Carlos Mota, Jessica Seinfeld και Tavi Gevinson.

Επικαλούμενο κοσμικούς κύκλους, το Page Six αναφέρει επίσης ότι το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να παντρευτεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ο Σταύρος Νιάρχος με τη Ντάσα Ζούκοβα / Instagram

Η Ζούκοβα και ο πρώην σύζυγός της Ρομάν Αμπράμοβιτς, χώρισαν το 2017 μετά από δέκα χρόνια γάμου, και στο τέλος του ίδιου χρόνου εμφανίστηκε μαζί με τον Σταύρο Νιάρχο σε μία εκδήλωση. Ζούκοβα και Αμπράμοβιτς απέκτησαν δύο παιδιά και μετά τον χωρισμό τους διατηρούν φιλικές σχέσεις και έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. «Παραμένουν στενοί φίλοι, γονείς και συνεργάτες στα έργα που ανέπτυξαν μαζί», είχε δηλώσει πηγή στο Page Six.

Μια από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις του Σταύρου Νιάρχου με τη Ζούκοβα ήταν στο γαμήλιο πάρι της Κάρλι Κλος και του Τζος Κούσνερ στο Γουαϊόμινγκ, όπου βρέθηκαν  και ο Orlando Bloom και η Katy Perry, και η σχεδιάστρια Diane von Furstenberg.