TV & Media

Τζορτζ, ένας πρίγκιπας 6 ετών (εικόνες)

Ο πρωτότοκος του Ουίλιαμ και της Κέιτ μας χαρίζει το πιο πλατύ και... κενό χαμόγελό του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με τρεις υπέροχες φωτογραφίες το Παλάτι του Κένσινγκτον γιορτάζει τα έκτα γενέθλια του πρίγκιπα Τζορτζ.

«Σαν να ήταν μόλις χθες όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πόζαραν περήφανοι έχοντας στην αγκαλιά τους τον πρωτότοκο γιο τους έξω από την πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary's στο Λονδίνο», γράφει η Mail Online τιμώντας τον πρίγκιπα Τζορτζ που γίνεται σήμερα έξι ετών.

Ο μικρός πρίγκιπας και τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου κέρδισε τις καρδιές των συμπολιτών του με το χαμόγελό του αλλά τις ενίοτε κατσούφικες εκφράσεις και τους μορφασμούς του.

Η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον ανέβασε τρεις υπέροχες φωτογραφίες του γιου της για να δείξει στον κόσμο πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός πρίγκιπας του Κένσινγκτον.



Οι τρεις φωτογραφίες ανέβηκαν χθες στο λογαριασμό του Παλατιού στο Instragram και είναι τραβηγμένες από την περήφανη και ερασιτέχνη φωτογράφο μαμά Κέιτ. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ με χαρά μοιράζονται τρεις νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ για να τιμήσουν τα έκτα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητάς του», γράφει το Παλάτι στη λεζάντα των φωτογραφιών.



Ολοφάνερα ο πρίγκιπας Τζορτζ «κληρονόμησε» την αγάπη του μπαμπά του για το ποδόσφαιρο. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ένωσης της Αγγλίας και φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα. Ο Τζορτζ ποζάρει με την εθνική φανέλα των Τριών Λιονταριών.