TV & Media

Συνεπής ο Παντελής: Προσέλαβε τον Ζαχίρ στο εστιατόριο του

Οι φιλίες στο Masterchef 3 ήταν δυνατές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παντελής Βούρος
Παντελής Βούρος / © Instagram

Ο Παντελής Βούρος το είπε και το έκανε. Ζήτησε από τον Ζαχίρ να δουλέψουν μαζί.

Αγαπητός, αστείος, πειραχτήρι, ειλικρινής και φίλος. Ο Παντελής Βούρος, από τους πιο αγαπημένους παίκτες του Masterchef 3, έδωσε μια υπόσχεση και την κράτησε.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι, ο Παντελής Βούρος επέστρεψε στο εστιατόριο που διατηρεί στην Κάλυμνο και εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου, που οι τουρίστες συρρέουν στο πανέμορφο νησί, ο Παντελής αποφάσισε πως χρειάζεται λίγη βοήθεια. Ο Παντελής, λοιπόν, δεν ξέχασε τον συμπαίκτη και φίλο του στο παιχνίδι Ζαχίρ Γιαβαρί, τον μετανάστη από το Αφγανιστάν που συγκίνησε τους τηλεθεατές με την ιστορία της ζωής του και το ήθος του. Ο Παντελής ζήτησε από τον Ζαχίρ να ενώσουν τις δυνάμεις και τις συνταγές τους στην Κάλυμνο.



Ο Καλύμνιος πρώην παίκτης του Masterchef 3 έκανε γνωστή την είδηση μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Instagram όπου έγραψε:  «Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη».

Πώς απάντησε ο Ζαχίρ; Με μια ανάρτηση και ένα ευχαριστώ που τα λέει όλα: «Ευχαριστώ την ομάδα του Prego Ristorante για τη συνεργασία» γράφει ο Ζαχίρ και ποζάρει με όλη την ομάδα του εστιατορίου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ