TV & Media

Baby Sussex: Αποκαλύφθηκε πότε και πού θα γίνει η βάφτιση του Άρτσι

Ποιον κανόνα σπάνε με την επιλογή του χώρου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι/©EPA/WILL OLIVER

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κάνουν πάλι το δικό τους -αυτήν τη φορά στη βάφτιση του Άρτσι, σπάζοντας τον κανόνα.

Τον δικό τους δρόμο συνεχίζουν να βαδίζουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν έχουν διστάσει στο παρελθόν να παραβιάσουν το βασιλικό πρωτόκολλο ή να σπάσουν τους άγραφους κανόνες. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να το κάνουν και για τη βάφτιση του πρωτότοκου παιδιού τους. Επικαλούμενο πηγές από το παλάτι, το περιοδικό People υποστηρίζει ότι η βάφτιση του Άρτσι θα γίνει την Κυριακή 6 Ιουλίου στο ιδιωτικό παρεκκλήσι της βασίλισσας Ελισάβετ στο Κάστρο του Γουίντσορ και όχι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπως είχε γραφτεί σε παλαιότερα δημοσιεύματα.

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι ο αριθμός των ατόμων που θα παραστούν στο μυστήριο δεν θα ξεπερνά τους 30 -όλοι στενοί συγγενείς και φίλοι. Η βάφτιση θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι το οποίο εξυπηρετεί και η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου. Σύμφωνα με το People, αν το μυστήριο γινόταν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, δημοσιογράφοι θα είχαν τη δυνατότητα να «κλέψουν» ορισμένες στιγμές (κυρίως από την άφιξη των καλεσμένων) και να τις «μοιράσουν» στα social media, προκειμένου να τις δουν και οι πολίτες. Όμως, τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ επιθυμούν οι επίσημες φωτογραφίες από το μυστήριο να δοθούν στη δημοσιότητα ένα 24ωρο αργότερα -σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει σε βαφτίσεις παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

«Είναι ένα όμορφο ορόσημο το οποίο επιθυμούν να μοιραστούν πρώτα ως οικογένεια και μετά με τον υπόλοιπο κόσμο» ανέφερε η πηγή που επικαλείται το People και η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Το συγκεκριμένο παρεκκλήσι δημιουργήθηκε από τη βασίλισσα Βικτώρια μεταξύ 1840 και 47 και ήταν προορισμένο αποκλειστικά για τις ανάγκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Το 1992 καταστράφηκε από φωτιά. Δύο χρόνια αργότερα ανοικοδομήθηκε με σύγχρονες προσθήκες.

Όπως έγινε γνωστό, δεν αποκλείεται, η βασίλισσα Ελισάβετ να μη δώσει τελικά το παρών στη βάφτιση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ