TV & Media

Η Tori Spelling μιλά για τον τσακωμό με την Shannen Doherty

Τι συνέβη τελικά πίσω από τις κάμερες στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς 90210»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Tori Spelling λύνει την σιωπή της για τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί με την τηλεοπτική Μπρέντα στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς 90210»

Με τον νέο κύκλο επεισοδίων να έρχεται σε λιγότερο από δύο μήνες οι πρωταγωνιστές και οι παραγωγοί του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς 90210 έχουν ξεθάψουν κάθε ξεχασμένο μυστικό προφανώς για εμπορικούς λόγους.

Έτσι και τώρα, η Tori Spelling, η τηλεοπτική Ντόνα, μίλησε σε εκπομπή για τις φήμες που υπήρχαν τότε, τη μακρινή δεκαετία του '90, μετά την αποχώρηση της Shannen Doherty, δηλαδή της Μπρέντα, που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

«Ήμασταν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν μία από τις καλύτερές μου φίλες» είπε η κόρη του τότε παραγωγού της σειράς.

Συνέχισε δε, λέγοντας σε εκπομπή του άντρα της μάλιστα, ότι τότε ξεκίνησαν φήμες ότι οι δυο τους τσακώθηκαν αλλά το περιβάλλον της δεν της επέτρεψε να μιλήσει και να διαλευκάνει την κατάσταση.

Κάπως έτσι διαιωνίστηκε μία φήμη και παρέμεινε μέχρι και σήμερα. Τώρα, χάριν της νέας σεζόν βέβαια, η αλήθεια αποκαθίσταται.

«O Τύπος κάνει ό,τι θέλει και εσύ δεν θες να πεις κάτι γιατί σου έχουν πει να μην πεις. Ξέρεις πως πάνε τα πράγματα έτσι. Αλλά αυτό παραμένει, δεν φεύγει με τον χρόνο. Οπότε ναι, η Shannen είναι υπέροχη. Την είδα πρόσφατα και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος» είπε η Tori Spelling.