TV & Media

Το ξέσπασμα του Βασίλειου Κωστέτσου για το Athens Pride

«Γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από γελοίους πολιτικούς»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με αφορμή την πραγματοποίηση του Athens Pride 2019 δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να ξαναγίνει στη χώρα μας

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με αφορμή την πραγματοποίηση του Athens Pride 2019 ξέσπασε και δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να ξαναγίνει στη χώρα μας.

«Όπου γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από γελοίους πολιτικούς που δήθεν χαίρονται και το υποστηρίζουν μόνο και μόνο για ψηφοθηρία! Από καλλιτέχνες που επίσης χρησιμοποιούν τον gay κόσμο, ενώ ουσιαστικά τον… σιχαίνονται, όπως και οι παραπάνω πολιτικοί βέβαια!

Όπου ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την «μαλ…» του: όπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω η χρησιμοποιώντας την θρησκεία, είτε να βεβηλώσει εκτός από τα θεία σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας ή της πατρίδας…! Είτε να αποπροσανατολίσει ενδυματολογικά δίνοντας άλλη εντύπωση για τον gay κόσμο. Όποτε ας κάτσουν στα αυγά τους όλοι και ας αφήσουν ήσυχο αυτόν τον θεσμό για εκεί που καταλαβαίνουν τον νόημα του! Για λαούς που έχουν κουλτούρα, γνώση και παιδεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα!

Ας μάθουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουμε μέσα σε σωστές οικογένειες, με γνώση στις ανθρώπινες σχέσεις, τα θέλω, τις σεξουαλικές επιλογές, τις πολιτικές επιλογές…κ.α πολλά….!».