TV & Media

Τι έκανε ο άφραγκος Τζέισον Μομόα στα διαλείμματα του GoT (εικόνα)

Μία φωτογραφία από τα παλιά εξηγεί τα πάντα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Περιπλάνηση στην Ιρλανδία με έναν φίλο σε ένα βανάκι είναι η απάντηση του Τζέισον Μομόα, όταν δεν είχε γυρίσματα για το Game of Thrones και ήταν άφραγκος.

Άφραγκος, όπως ο ίδιος λέει, και ενώ είχε διάλειμμα από τα γυρίσματα του Game of Thrones, για κάποιες μέρες, ο Τζέισον Μομόα, χωρίς να μπορεί να ταξιδέψει στην πατρίδα, έκανε το αυτονόητο: νοίκιασε βανάκι και γύρισε ολόκληρη την Ιρλανδία.

Την ιστορία την διηγείται (σχεδόν) ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram, όπου και ανέβασε σχετική φωτογραφία.

«Πόση νοσταλγία. Κοιτώντας το τηλέφωνό μου το βρήκα αυτή την φωτογραφία. Εκτός δρόμου σε ένα ήσυχο πάρκινγκ στο Donegal. Ήταν μια καταπληκτική, απλή στιγμή με τον καλύτερο φίλο μου @captainriff. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του  GOT είχαμε ένα μικρό διάλειμμα.

Ήμασταν πολύ άφραγκοι για να πάμε με αεροπλάνο πίσω στην πατρίδα κι έτσι νοικιάσαμε ένα βανάκι δηλαδή ένα UHAUL στο Μπέλφαστ και οδήγησαμε στην πανέμορφη,  καταπληκτική ΙΡΛΑΝΔΙΑ ψάχνοντας για το μεγαλύτερο βαρέλι μπύρας Γκίνες. Αποδείχτηκε ότι παντού ήταν τέλεια. Τόσοι πολλοί θαυμάσιοι άνθρωποι και ιστορίες που κρατώ μέσα μου. Και ήταν οι πιο απλές στιγμές που θυμάμαι περισσότερο. Μου λείπει ακόμα η οικογένειά μου. Ήταν μακρύς ο δρόμος αλλά αισθάνομαι ότι μόλις ξεκίνησα. Στην περιπλάνηση. Χρειάζεται να πάω σπίτι. Υ.Γ Ζητήστε από τον Brian για περισσότερες φωτογραφίες. Έχει χρυσωρυχείο. Aloha j.»