TV & Media

Σαρλίζ Θερόν: Είμαι μόνη μου τα τελευταία 10 χρόνια

Η πανέμορφη, οσκαρική ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Closer

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
theron
Σαρλίζ Θερόν / © Instagram

Ανοιχτό το κεφάλαιο «σύντροφος» λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Σαρλίζ Θερόν.

Στα 43 της χρόνιa, η Σαρλίζ Θερόν έχει επαγγελματική αναγνώριση αλλά και προσωπική ευτυχία, καθώς έχει δύο πaιδιά που, όπως λέει, την γεμίζουν. Ωστόσο στον ερωτικό τομέα δηλώνει μόνη. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Closer» αποκαλύπτει ότι δεν έχει βρει τον ιδανικό άντρα. 

Με τα δύο παιδιά της, Τζάκσον και Αουγκούστ, η πανέμορφη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός υποστηρίζει ότι έχει ισορροπήσει στη ζωή της, όμως το κεφάλαιο «σύντροφος» παραμένει ακόμη ανοιχτό καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια είναι μόνη της. 

«Είναι σημαντικό για μένα να είμαι με ένα άτομο που είναι γενναιόδωρο, μορφωμένο και με αίσθηση του χιούμορ... Χρειάζομαι κάποιον να με κάνει να γελάω, νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό στη ζωή. Μου αρέσει επίσης όταν κάποιος είναι αδέξιος», λέει η Θερόν εξηγώντας πως δεν επιλέγει τους άνδρες με κριτήριο τη «συμβατότητα» που θα έχουν με τα παιδιά της.

«Στην αρχή, με τα παιδιά ήμουν τόσο απορροφημένη και παθιασμένη με την ιδέα να είμαι μια καλή μητέρα που έβαλα τη προσωπική μου ζωή στο περιθώριο. Όταν όμως τα παιδιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν και να είναι πιο ανεξάρτητα, πήρα τον έλεγχο της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά».

Για τους άνδρες, όπως λέει, αφήνει «τα πράγματα, να εξελιχθούν. Απλά τους λέω ότι θα ήταν ωραίο να γνωριστούμε και να δούμε αν μπορούμε να είμαστε φίλοι. Αν στη συνέχεια αρχίσει να δημιουργείται κάτι σοβαρό μεταξύ μας, γιατί όχι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ