- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το πρώτο Instagram του baby Sussex (εικόνες)
3.000 σχόλια, χιλιάδες likes για τη «μικρή χαρά» στη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν
Το νεογέννητο αγοράκι που ακόμα δεν έχει όνομα και το αποκαλούν baby Sussex έκανε το πρώτο ποστ του στο Instagram και έγινε ανάρπαστο.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, περήφανοι γονείς, παρουσίασαν στον κόσμο το νεογέννητο γιο τους για πρώτη φορά σήμερα.
Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση έγινε σε αίθουσα στο κάστρο του Ουίνδσορ. Παράλληλα το μωρό έκανε σήμερα την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram στο λογαριασμό των Σάσεξ και έχει γίνει ανάρπαστο. Μέχρι στιγμής η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει 3.000 σχόλια και δεκάδες χιλιάδες likes.
Ο φωτογράφος του βασιλικού μωρού για την ανάρτηση στο Instagram ήταν ο προσωπικός φωτογράφος των Χάρι και Μέγκαν, ο πρώην στρατιωτικός Κρις Άλερτον. Μια επιλογή αντισυμβατική από το πιο μη παραδοσιακό ζευγάρι του Μπάκιγχαμ.
Η Μέγκαν φορώντας ένα λευκό φόρεμα ανέφερε: «Είναι πολύ γλυκός, πραγματικά πολύ ήρεμος. Είναι όνειρο». Χαμογελώντας και οι δύο, ο πρίγκιπας Χάρι είπε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω από ποιον το πήρε αυτό».
Το baby Sussex ήρθε στον κόσμο πριν από δύο ημέρες και κατάφερε να κάνει τους Βρετανούς να ξεχάσουν για λίγο το αδιέξοδο του Brexit.
Τώρα ασχολούνται με το ποιο θα είναι το όνομα του έβδομου στη σειρά της διαδοχής του θρόνου παιδιού και φυσικά με την πρόκριση μετά από ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.