TV & Media

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Είχα θυμώσει με τη σύλληψη του πατέρα μου

«Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lykourezou
Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου με τον πατέρα της / Instagram

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη σύλληψη του πατέρα της, τον θάνατο της μητέρας της και τη σχέση της με την αδερφή της.

Πως βίωσε την περίοδο της σύλληψη του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου περιέγραψε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Δύο μήνες πριν τη σύλληψή του, επειδή ήθελα να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Επειδή ήξερα λοιπόν τι συνέβη, το θεώρησα πολύ άδικο όλο αυτό, ντροπή!», είπε χαρακτηριστικά για τη σύλληψη του πατέρα της.

«Είχα θυμώσει τόσο πολύ, είχα εκνευριστεί. Δεν πίστευα μέσα ούτε μια στιγμή και κάτι άσχημο να γίνει, δεν ξέρω τι θα έκανα, πραγματικά. Δεν ξέρω πού θα έφτανα γιατί το θεωρώ τόσο άδικο. Τώρα να πιάνουν τον πατέρα σου και να μην ξέρεις εάν αύριο-μεθαύριο θα μπει στη φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει. Δηλαδή, ξαφνικά, ο μπαμπάς μου τρελάθηκε στα 80 του και τι αποφάσισε να μπει σε συμμορία, με τι με μαφιόζους Αλβανούς. Συγγνώμη, εάν έμπαινε σε μια συμμορία, ας έμπαινε και με λίγο πιο ελίτ συμμορία, που λέει ο λόγος. Και ξαφνικά τρελάθηκε και ζητούσε όλα αυτά τα λεφτά. Τι είναι αυτά; Και δεν υπάρχουν και στοιχεία. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν μπορείς να φέρεσαι κατ΄ αυτόν τον τρόπο σε έναν τέτοιον άνθρωπο», ανέφερε.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η σύλληψη του πατέρα της και η σχέσεις της με την Καλογρίδη

«Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρόλο που είσαι αθώος, επειδή υπάρχουν άλλα από πίσω και υπάρχουν άλλοι που το έχουν στήσει όλο αυτό και κάποια στιγμή μπορούν στη φόρα, απλά εγώ δεν επιτρέπεται να πω τίποτα αυτή τη στιγμή, θεωρείς αν είναι στημένο, λες θα με βάλουν μέσα. Αυτό έλεγε», πρόσθεσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Όπως τόνισε «εκείνη η Δευτέρα ήταν εφιαλτική», ενώ θυμήθηκε τον ενθουσιασμό του πατέρα της όταν ο δικηγόρος τού ανακοίνωσε πως αφέθηκε ελεύθερος.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου:Είμαι πολύ θυμωμένη. Ο πατέρας μου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, είναι αθώος

Πώς έμαθε τον θάνατο της μητέρας της

Αναφερόμενη στον θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Αυγούστου του 2017 στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, από ανακοπή καρδιάς, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είπε: «Ενημερώθηκα για τον θάνατο της μαμάς από τον μπαμπά μου. Είχα πάει στο Πόρτο Ράφτη να κολυμπήσω και δεν είχα περάσει από το σπίτι. Την ώρα που έφευγα να γυρίσω Αθήνα με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει, “Μαρία που είσαι”; Λέω “στον δρόμο”. Μου λέει “Η μαμά σου δεν ξύπνησε”. Σε πανικό εγώ άρχισα να ουρλιάζω. Πήγα ανάποδα στον δρόμο, με έβριζαν. Δεν θυμάμαι πως έφτασα στο σπίτι. Πήγα και ήταν στο κρεβάτι. Όπως κοιμόταν, απλά δεν… Είναι άγρια πράγματα αυτά».

Οι ψυχρές σχέσεις με την αδερφή της και την ανιψιά της

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε με ειλικρίνεια και για τις σχέσεις που έχει με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, αλλά και την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου.

«Με την αδερφή μου τη Μάρθα έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Ήμαστε από ίδια μαμά και διαφορετικό πατέρα. Δεν τα βρίσκουμε, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Πάντα ήμασταν κοντά, αλλά είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δεν με στεναχωρεί αυτό. Μπορεί να ακουστεί λίγο χοντρό αλλά θα το πω. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Εγώ δεν θέλω να έχω εντάσεις και ειδικά με τα μέλη της οικογένειάς μου. Η σχέση μας δεν άλλαξε ούτε με τον θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση, γιατί μεγάλωσαν αλλού. Ο Ιάσων ήταν στο Λονδίνο και η Μαρίνα μεγάλωσε στη Βραζιλία. Τους έβλεπα μόνο γιορτές.

Η Ζένια βγήκε και μίλησε και είπε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα μου, ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επιλέξανε να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ρώτησέ την ποιος είναι ο λόγος. Εγώ είμαι με το μέρος του πατέρα μου 100%», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ