TV & Media

Πρεμιέρα για το κανάλι του Β. Μαρινάκη - Δείτε live

Οι πρώτες εικόνες από την εκπομπή «On Line»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρεμιέρα για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, One Tv. Μέσω ίντερνετ η προβολή των εκπομπών μέχρι και την έκδοση της άδειας γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ.

Μέσω internet ξεκίνησε να εκπέμπει το One Tv, το κανάλι του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. O τηλεοπτικός σταθμός του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θα εκπέμπει διαδικτυακά μέχρι και την έκδοση της άδειας γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ.

Η πρεμιέρα του καναλιού έγινε με την εκπομπή «On Line», που παρουσιάζουν η Βάσω Μητρομάρα, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Φουσκίδης.

Στη συνέχεια και μέχρι τις 20:00 θα ακολουθεί η εκπομπή του Γιώργου Παπαχρήστου και της Τζίνας Μοσχολιού, ενώ στις 20:30 -μέχρι και τις 22:00- ακολουθούν οι ειδήσεις με τον Γιάννη Μούτσο.

Καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης. Τον απολογισμό της επικαιρότητας θα κάνουν από από τις 22:00 έως και τις 24:00 ο Δημήτρης Μανιάτης και η Αθηναΐς Νέγκα.