TV & Media

Σαρλίζ Θερόν: Νόμιζα ότι είχα υιοθετήσει αγόρι, ενώ είναι κορίτσι

Η Νοτιοαφρικανή σταρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που ντύνει με φορέματα το υιοθετημένο Τζάκσον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαρλίζ Θερόν
Σαρλίζ Θερόν © EPA / NINA PROMMER

Η Νοτιοαφρικανή σταρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί ντύνει με φορέματα τον υιοθετημένο Τζάκσον-Πρότυπό της η μητέρα της που σκότωσε τον πατέρα της

Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν αποκαλύπτει για πρώτη φορά σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail τον λόγο που ντύνει με κοριτσίστικα ρούχα τον υιοθετημένο της γιο Τζάκσον και πως έχει για πρότυπό της τη μητέρα της που βρήκε το κουράγιο να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον μέθυσο και βίαιο πατέρα της.

Η ίδια παραδέχεται ότι ο Τζάκσον είναι τόσο κορίτσι όσο και η τρίχρονη αδελφή του Όγκοστ.

Η ηθοποιός υιοθέτησε τον 7χρονο πλέον Τζάκσον το 2012 και την Όγκοστ το 2015.

«Ναι, στην αρχή νόμιζα κι εγώ ότι ήταν αγόρι, αλλά όταν ήταν τριών ετών γύρισε, με κοίταξε και μου είπε: “Δεν είμαι αγόρι”. Οπότε, έτσι κι έγινε. Έχω δύο πολύ όμορφες κόρες που, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατεύσω και να τις δω να προοδεύσουν» είπε η 43χρονη και πρόσθεσε ότι δεν είναι εκείνη που θα αποφασίσει για το τι θα είναι τα παιδιά της.

«Η δουλειά μου ως γονιός είναι να τα χαρώ και να τα αγαπάω και να τους εξασφαλίσω όλα όσα χρειάζονται ώστε να γίνουν αυτό που εκείνα θέλουν. Και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα» τόνισε.

Στη συνέχεια, γελώντας, η Σαρλίζ Θερόν δήλωσε: «Μπορείτε να κατηγορήσετε τη μητέρα μου για το γεγονός ότι δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Μεγάλωσα σε μια χώρα που οι άνθρωποι ζούσαν με μισές αλήθειες και ψέματα και υπονοούμενα και κανένας δεν έλεγε τίποτα ευθέως, ωστόσο (η μητέρα μου με) μεγάλωσε εντελώς διαφορετικά. Μου έμαθε ότι πρέπει να μιλάω ανοιχτά. Πρέπει να είσαι σε θέση να πεις, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, ότι έζησες την αλήθεια σου. Τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να προκύψει από αυτό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ