TV & Media

Κιμ Καρντάσιαν: Δεν είμαι στη Νομική γιατί έχω λεφτά

Η απάντηση στους επικριτές της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι μπορεί να σπουδάσει Νομική γιατί είναι πλούσια και διάσημη

Η Κιμ Καρντάσιαν απάντησε στους επικριτές που την κατηγορούν ότι έχει τη δυνατότητα να σπουδάζει Νομική σε αυτήν την ηλικία επειδή είναι πλούσια και διάσημη.

Την περασμένη εβδομάδα η πρωταγωνίστρια του μακροβιότερου ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης δήλωσε ότι θέλει να γίνει δικηγόρος και ότι το 2022 θα δώσει εξετάσεις για να γίνει μέλος του δικηγορικού συλλόγου.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα εξηγεί ότι η απόφασή της δεν έχει καμία σχέση με την οικονομική της επιφάνεια, ούτε με τα προνόμια που συνοδεύουν τη φήμη της. Αφιερώνει, όπως λέει, πολλές ώρες στη μελέτη και υπογραμμίζει «τίποτα και κανείς δεν πρέπει να μας περιορίζει στην εκπλήρωση των ονείρων μας».

Η Κιμ ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram με τους δύο δικηγόρους και μέντορές της, Τζέσικα Τζάκσον και Έριν Χάνι.

«Είδα τα σχόλια που άφησαν κάποιοι άνθρωποι και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μάλιστα ένας έγραψε ότι θα έπρεπε να κάτσω στα αυγά και σε αυτό που ξέρω να κάνω καλά. Θέλω ο κόσμος να κατανοήσει ότι τίποτα δεν πρέπει να μας περιορίζει στην εκπλήρωση των ονείρων μας. Ο καθένας μας πρέπει να δημιουργεί τις δικές του γραμμές στη ζωή», έγραψε η Κιμ.

Τέλος, διευκρίνισε ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια της ζωής θα πρέπει να αφιερώνει τουλάχιστον 18 ώρες την εβδομάδα στο διάβασμα και ότι θα γράφει διάφορα τεστ κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα.

Πάντως η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «The Keeping Up With The Kardashians» παραδέχθηκε ότι δεν έχει τελειώσει το κολέγιο. «Είναι αλήθεια. Δεν πήρα δίπλωμα. Είχα όμως συγκεντρώσει 75 μονάδες κατά τη διάρκεια των σπουδών μου και χρειάζονται μόλις 60 για να μπορείς να παρακολουθήσει μαθήματα Νομικής.

Η Κιμ είπε επίσης ότι θυσιάζει την οικογένειά της για τις σπουδές της. «Περνάω πλέον τα σαββατοκύριακα μακριά από τα παιδιά. Δουλεύω όλη τη μέρα, βάζω τα παιδιά για ύπνο και το βράδυ μελέτη».