TV & Media

Ολόγυμνη η νέα σύζυγος του Κασέλ φωτογραφίζεται όπως η Μπελούτσι

Λίγο πριν γεννήσει η 21χρονη Τίνα φωτογραφίζεται υπερήφανη για τις αλλαγές στο σώμα της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τίνα Κουνακέϊ
Τίνα Κουνακέϊ © instagram

Η 21χρονη Τίνα Κουνακέϊ και ο κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της - και πρώην σύζυγο της Μόνικα Μπελούτσι - διάσημος Γάλλος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ όπου να ναι γίνονται γονείς

Πριν εννέα χρόνια η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι, τότε σύζυγος του Βενσάν Κασέλ  φωτογραφιζόταν γυμνή και έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

monica6.jpg

Στα χρόνια που ακολούθησαν ο διάσημος σταρ γύρισε σελίδα στη ζωή του, χώρισε από την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου και βρέθηκε στην αγκαλιά της 21χρονης Τίνα Κουνακέϊ, με την οποία τον χωρίζουν 30 χρόνια.  Το μοντέλο που παντρεύτηκε τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό, τον περασμένο Αύγουστο, ενώ η Τίνα έγκυος πλέον και υπερήφανη για τις αλλαγές στο σώμα της, φωτογραφίζεται ολόγυμνη.

Όπως ήταν εύλογο, τα σχόλια των χρηστών κάτω από την φωτογραφία της συζύγου του Βενσάν Κασέλ, ήταν πολλά με τους περισσότερους να την εξυμνούν χρησιμοποιώντας λόγια όπως «Άγρια σέξι» και «θεά».

Βέβαια εικόνες και μάλιστα σε σέξι πόζες ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram το μοντέλο, από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ