TV & Media

Η Χατζίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της σαν άλλη Beyonce

«Η μικρή Ελένη»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Χατζίδου
Ελένη Χατζίδου © instagram.com/eleni.hatzidou/

Μετά τη δυσφορία της για το ότι κάποιοι αναφέρθηκαν στην εγκυμοσύνη της αρκετά νωρίς σε σχέση με το πότε εκείνη ήθελε να το ανακοινώσει, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου με μια φωτογράφιση σαν άλλη Beyonce το έκανε επίσημο.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στοπ Instagram της το εξώφυλλο από το νέο της single, στο οποίο η ίδια ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο “Η μικρή Ελένη” κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου!

»Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos, ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία! Οποτε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφραιν ενος σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ηχο:Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official  το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελενη»κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλ
 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ