TV & Media

Μαρτυριάρα η Σερένα: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Μέγκαν;

Η φίλη της Δούκισσας του Σάσεξ έχει ήδη στείλει πάνες για το πριγκιπικό βρέφος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η μαμά Σερένα Γουίλιαμς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και ως κολλητή φίλη της Δούκισσας του Σάσεξ θέλει να διασφαλίσει ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι πανέτοιμη για τη μητρότητα.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις πρωταγωνιστεί σε νέα διαφήμιση γνωστής εταιρείας για πάνες μαζί με την 19 μηνών κόρη της Αλέξις Ολυμπία και δήλωσε στο Reuters: «Μπορεί να έχω ήδη στείλει πάνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού». Πρόσθεσε, πάντως, ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια ως γονιός γιατί «είμαι βέβαιη ότι θα είναι η καλύτερη μαμά», είπε χαρακτηριστικά.



Σε συνέντευξή της στο E! News η 37χρονη αμερικανίδα κλήθηκε να δώσει συμβουλές στις μαμάδες. Τότε ήταν που η Σερένα αναφέρθηκε σε μια φίλη της που είναι τώρα έγκυος, χρησιμοποιώντας την λέξη «she» αναφερόμενη στο μωρό της! Δηλαδή… θηλυκό γένος!

Η τενίστρια είπε: «Να δέχεσαι τα λάθη και να μην δέχεσαι να είσαι τέλεια. Βάζουμε τόση πολλή πίεση στους εαυτούς μας. Η φίλη μου είναι έγκυος και λέει «ω, το παιδί μου θα κάνει αυτό» και την κοίταξα και της είπα: «Όχι (σ.σ. εκείνη) δεν θα το κάνει»!