- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οι Mötley Crüe «δεν ανησυχούν» στην εποχή του #MeToo
Το συγκρότημα έχει γίνει συνώνυμο με ιστορίες ασελγούς και ακραίας σεξουαλικής συμπεριφοράς
«Οι Mötley Crüe δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν» δήλωσε ο μπασίστας του αμερικανικού hard/rock συγκροτήματος Nikki Sixx (Νίκι Σιξ) μιλώντας για τη συμπεριφορά των μελών του υπό τους όρους του κινήματος #MeToo.
Το συγκρότημα από το Λος Άντζελες έχει γίνει συνώνυμο με ιστορίες ασελγούς συμπεριφοράς και μερικά περιστατικά που ξεπερνούν τα όρια.
Στην ταινία «The Dirt» η οποία βασίζεται στη βιογραφία που έγραψαν τα μέλη των Motley Crue με τον Νιλ Στράους, «The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band» περιλαμβάνεται ιστορία του Sixx να εξαπατά μια γυναίκα που νόμιζε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί του, ενώ εκείνος είχε αλλάξει θέση με τον ντράμερ Τόμι Λι και πολλές παρόμοιες, σύμφωνα με το NME.
Σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Kerrang! ο μπασίστας ρωτήθηκε «αν οι Motley Crue έχουν να φοβηθούν κάτι από το κίνημα #MeToo» και απάντησε: «Όχι. Έτσι έχουν να κάνουν τα πράγματα: Αν κάποιος εκμεταλλευόταν τη δύναμή του, αυτό είναι ένα ζήτημα. Αλλά ήταν μια εποχή που όλοι ζούσαν μια ζωή που είναι πολύ διαφορετική από τη σημερινή».
«Αυτά γινόταν τότε και άλλα τώρα. Όχι, δεν έχουμε τίποτα να ανησυχούμε. Αλλά θα κάναμε λάθος αν δημιουργούσαμε μια ταινία, για την οποία θα ανησυχούσαμε ότι μας παρουσίαζε με τρόπο πολιτικά ορθό» εξήγησε.
Στις ΗΠΑ οι κριτικές για την ταινία «The Dirt» είναι σε μεγάλο βαθμό αρνητικές.
Στις αρχές Μαρτίου ο Sixx ζήτησε συγγνώμη για μια ιστορία βιασμού που δημοσιεύθηκε στο βιβλίο «The Dirt». «Δεν έχω καμία ιδέα», είπε υποστηρίζοντας ότι «δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η ιστορία στο βιβλίο κι αν την επινόησε». Είπε πως «δεν θυμάται το εν λόγω περιστατικό». «Αυτά τα λόγια ήταν ανεύθυνα από την πλευρά μου. Λυπάμαι» τόνισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.