TV & Media

Cardi B: Νάρκωνα και λήστευα άντρες -Δεν είμαι περήφανη

«Έκανα αυτό που έπρεπε για να επιβιώσω»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Cardi B είχε παραδεχθεί σε live βίντεο στο Instagram ότι συνήθιζε να ναρκώνει και στη συνέχεια να ληστεύει τους άνδρες όταν εργαζόταν ως στρίπερ. Το βίντεο στο οποίο η διάσημη ράπερ εμφανίζεται να εξηγεί πώς έπειθε άντρες να την ακολουθήσουν σε ξενοδοχείο που στη συνέχεια τους λήστευε, επανήλθε στην επιφάνεια αναγκάζοντας την 26χρονη να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις για όσα αναγκάστηκε να κάνει.

«Βλέπω στα κοινωνικά δίκτυα ότι ένα live που έκανα 3 χρόνια πριν επανήλθε. Ένα live στο οποίο μίλησα για πράγματα που έπρεπε να κάνω στο παρελθόν, σωστά ή λάθος, που ένιωθα ότι έπρεπε να ακολουθήσω για να τα βγάλω πέρα. Ποτέ δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι τέλεια ή ότι προέρχομαι από έναν τέλειο κόσμο με ένα τέλειο παρελθόν, πάντα λέω την αλήθεια, πάντα παραδέχομαι τα λάθη μου».

Συνεχίζοντας τόνισε ότι δεν είναι περήφανη για πράγματα που έκανε στο παρελθόν. «Είμαι μέρος μίας κουλτούρας του χιπ χοπ όπου μπορείς να μιλάς για το από πού προέρχεσαι, για τα λάθη που έπρεπε να κάνεις για να φτάσεις εκεί που βρίσκεσαι. Υπάρχουν ράπερ που αποθεώνουν τους φόνους, τη βία, τα ναρκωτικά και τις ληστείες. Εγκλήματα που αισθάνονται ότι έπρεπε να κάνουν για να επιβιώσουν. Ποτέ δεν αποθέωσα τα πράγματα που ανέδειξα στη μουσική μου γιατί δεν είμαι περήφανη για αυτά και αισθάνομαι την ευθύνη να μην τα αποθεώσω. Έκανα τις επιλογές που έκανα τότε, επειδή ήταν πολύ περιορισμένες. Ήμουν ευλογημένη που μπόρεσα να ανελιχθώ από αυτό αλλά τόσες πολλές γυναίκες δεν ήταν. Ήταν δεν ήταν κακές επιλογές εκείνη τη στιγμή, έκανα αυτό που έπρεπε για να επιβιώσω. Οι άντρες στους οποίους αναφέρθηκα στο live ήταν άντρες με τους οποίους έβγαινα, με τους οποίους σχετιζόμουν, που είχαν γνώση και ήταν πρόθυμοι. Έχω ένα παρελθόν που δεν μπορώ να αλλάξω, όλοι έχουμε».

Στο βίντεο που επανήλθε στο προσκήνιο, η ράπερ εμφανίζεται να εξηγεί, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε όσους της έλεγαν ότι δεν αξίζει τη φήμη που κέρδισε, πως αναγκαζόταν να κάνει στριπτίζ και να οδηγεί άντρες σε ξενοδοχείο όπου τους νάρκωνε και τους έκλεβε. Η ράπερ τονίζει ότι πάντα δούλευε σκληρά και ότι ποτέ δεν της χαρίστηκε κάτι.