TV & Media

Η Σουίφτ «πυροβολεί» την Κιμ Καρντάσιαν

Παραδέχτηκε αυτό που -όλοι λίγο πολύ- υποπτευόμασταν για τη φουσκωτή κόμπρα στη σκηνή

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέιλορ Σουίφτ
Τέιλορ Σουίφτ/©EPA/RICHARD WAINWRIGHT

Η Τέιλορ Σουίφτ κλείνει τα 30 τον προσεχή Δεκέμβριο. Ρίχνοντας μια ματιά στο άρθρο που έγραψε για το περιοδικό Elle με τίτλο «30 πράγματα που έμαθα πριν κλείσω τα 30» διαπιστώνει κάποιος ότι έχει αρχίσει να αλλάζει την κοσμοθεωρία της σε αρκετά πράγματα.

Όπως αυτό που λέει για το περίφημο Girl Gang -τον κύκλο με τις διάσημες φίλες που δημιούργησε γύρω από τον εαυτό της, φροντίζοντας να τον επιδεικνύει με συνεχή posts στο Instagram ή ακόμη και με video clip, όπως αυτό του «Bad Blood» (2015), που μοιάζει περισσότερο με ταινία και στο οποίο κάνουν... παρέλαση ονόματα όπως Selena Gomez, Gigi Hadid, Ellie Goulding, Ellen Pompeo και Cindy Crawford.

«Ήταν πάντα μια ανασφάλεια για μένα να μην είμαι ποτέ δημοφιλής ως παιδί. Ακόμα και σαν ενήλικας, έχω ακόμα flashbacks να κάθομαι μόνη στην τραπεζαρία του σχολείου ή να κρύβομαι στις τουαλέτες. Στα 20 μου, βρέθηκα να περιτριγυρίζομαι από κορίτσια που ήθελαν να είναι φίλες μου. Έτσι, το φώναξα από τις ταράτσες, πόσταρα φωτογραφίες και γιόρτασα τη νέα μου αποδοχή σε αυτήν τη sisterhood, χωρίς όμως να συνειδητοποιώ ότι κάποιοι μπορεί να νοιώθουν, όπως ήμουν εγώ όταν αισθανόμουν μόνη» αναφέρει στο άρθρο της στο Elle.

Instagram
Instagram

Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar

Πάντως, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...

Η φουσκωτή κόμπρα και το καρφί για την Κιμ

Και συγκεκριμένα, η άγρια κόντρα της με τον Κάνιε Γουέστ (σε πρώτο επίπεδο) και την Κιμ Καρντάσιαν.

Κινούμενη στο μοτίβο «Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε», η 29χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι η Καρίν, η τεράστια φουσκωτή κόμπρα που έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της περιοδείας της το 2017 για το άλμπουμ «Reputation» είναι το επικριτικό της σχόλιο στην Κιμ Καρντάσιαν.

Η Τέιλορ Σουίφτ με την Καρίν, την κόμπρα, σε περίοπτη θέση
Instagram

Όπως αναφέρει στο άρθρο της στο Elle, είναι κάτι αντίστοιχο με το «lol» που απαντάμε στα μηνύματα των τρολ στο Instagram.  «Θα ήταν ωραίο να έχουμε μια συγνώμη από ανθρώπους που μας κάνουν bullying, ωστόσο ίσως το μόνο που θα πάρω ποτέ είναι η ικανοποίηση να γνωρίζω ότι μπορώ να ζήσω με αυτό και να συνεχίσω να αναπτύσσομαι» γράφει η Σουίφτ.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια

Υπενθυμίζεται ότι το 2016 είχε ξεκινήσει μια «διαδικτυακή καμπάνια» των haters που παρουσίαζαν την Τέιλορ Σουίφτ ως «φίδι». Τότε, πολλοί είχαν πει ότι πίσω από αυτήν την εκστρατεία βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ.

Για την ιστορία -σε fast forward- στις 13 Σεπτεμβρίου 2009, όταν η Τέιλορ Σουίφτ έκανε τις πρώτες της επιτυχίες στη μουσική βιομηχανία, σημειώθηκε ένα συμβάν που -για αρκετούς- εκτόξευσε τις μετοχές της 19χρονης τότε τραγουδίστριας. Στα μουσικά βραβεία του MTV η Τέιλορ Σουίφτ κερδίζει για το κομμάτι «You Belong to Me» το βραβείο για το καλύτερο γυναικείο video. Ανεβαίνει, λοιπόν, στη σκηνή με το χαμόγελο στα χείλη για να παραλάβει το βραβείο της.

Η δύσμοιρη Σουίφτ πήρε το ασημένιο αγαλματάκι και άρχισε να μιλά στο μικρόφωνο, όταν εμφανίστηκε ο Κάνιε Γουέστ και έκανε μια... χοντράδα που έμεινε στην ιστορία του μουσικού θεσμού. Αρπάζει το μικρόφωνο από τα χέρια της και ξεκινά ένα λογύδριο, υποστηρίζοντας ότι η 19χρονη δεν αξίζει το βραβείο και στη θέση της έπρεπε να βρίσκεται η Beyoncé (σ.σ. μαζί με τη Lady Gaga ήταν εκείνη τη χρονιά τα πιο hot ονόματα). Φήμες λένε ότι η Σουίφτ ξέσπασε σε λυγμούς στα παρασκήνια.

TAYLOR SWIFT VMA AWARD MOMENT RUINED BY KANYE WEST

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η καριέρα της εκτοξεύτηκε, η Κιμ Καρντάσιαν παντρεύτηκε τον Κάνιε Γουέστ, μπαίνοντας και αυτή με τη σειρά της στην εξίσωση.

Το 2016, ο Γουέστ κυκλοφορεί το τραγούδι «Famous», όπου κατακεραυνώνει τη Σουίφτ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι αυτός την έκανε διάσημη (σ.σ. μέσω των όσων εκτυλίχθηκαν στα μουσικά βραβεία του MTV) και εκφράζοντας την άποψη ότι θα έπρεπε να κάνουν σεξ. Η Σουίφτ δηλώνει έκπληκτη και ενοχλημένη από το συγκεκριμένο τραγούδι. Τι ήταν να το ακούσει η Κιμ Καρντάσιαν, βγαίνει μπροστά να υπερασπιστεί τον σύζυγό της. Αναφέρει σε συνεντεύξεις της ότι η Σουίφτ ήταν ενήμερη για τους στίχους, καθώς ο Κάνιε Γουέστ είχε ζητήσει την άδειά της. Η Σουίφτ το αρνείται και επιτίθεται στην Κιμ, η οποία αποφασίζει να βάλει τα μεγάλα μέσα: Δημοσιεύει ολιγόλεπτα video που δείχνουν τον σύζυγό της μέσα στο studio να συνομιλεί τηλεφωνικά με την Σουίφτ, η οποία και του δίνει την άδειά της για να χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους στίχους. Αυτό ήταν... Ta social media γέμισαν με εμπρηστικά σχόλια και χαρακτηρισμούς όπως «φίδι».

Kim K - Taylor Swift/Kanye Phone Call [Full snapchats with subtitles]

Ακολούθησε η απάντηση της τραγουδίστριας και ο «πύρινος» λόγος της, όταν παρέλαβε το Grammy για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς (σ.σ. 1989).

«Θέλω να πω σε όλες τις νεαρές γυναίκες εκεί έξω πως θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την επιτυχία σας ή να λάβουν αυτοί αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας ή τη φήμη σας. Αν απλά επικεντρωθείτε στη δουλειά σας και δεν τους επιτρέψετε να σας κάνουν να παρεκκλίνετε από την πορεία σας, κάποια μέρα, όταν θα γνωρίζετε πού πάτε, θα κοιτάξετε γύρω σας και θα καταλάβετε πως οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας έφεραν εκεί που είστε. Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο» είχε πει τότε.

Taylor Swift | Album of the Year | 58th GRAMMYs

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ