TV & Media

Η ζήλια της Βικτόρια Μπέκαμ για τις τρυφερές φιλίες του Ντέιβιντ

Με την Μπέλα Χαντίντ αλλά και το πρώην μοντέλο από τη Δανία, Ελενα Κρίστενσεν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοσίευματα κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση του διάσημου ζευγαριού, αν και οι Μπέκαμ σπεύδουν συνήθως να διαψεύσουν. Αυτό προσπαθεί να κάνει η Βικτόρια και τον τελευταίο καιρό, παρά τον θυμό της προς τον Ντέιβιντ για τη  φιλία του τόσο με την με την 22χρονη Μπέλα Χαντίντ, όσο και με το πρώην μοντέλο, Ελενα Κρίστενσεν. 

Ο Μπέκαμ εθεάθη πολλές φορές σε εκδηλώσεις και με την 22χρονη Μπέλα Χαντίντ. «Η Μπέλα και ο Ντέιβιντ έχουν παραβρεθεί σε πάρτι μαζί αρκετές φορές», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun. Επιπλέον, η Βικτόρια είναι «πολύ ανήσυχη για τις φιλίες του Ντέιβιντ με τις γυναίκες διασημότητες και υπάρχει ζήλεια»

Νούμερο δύο κίνδυνος το μοντέλο από τη Δανία, 50 ετών, που έχει ενθουσιαστεί με τον πρώην Βρετανό ποδοσφαιριστή, μετά τη συνάντησή τους σε μια σειρά από δημόσιες εκδηλώσεις και πάρτι τους τελευταίους μήνες. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε βρετανικά ταμπλόιντ, το πρώην Spice Girl είναι φανερά ενοχλημένο με τον Μπέκαμ, καθώς εκείνος κάνει παρέα με την Κρίστενσεν και μάλιστα έχουν δημοσιευτεί πολλές φωτογραφίες στο Instagram με τους δυο τους να βρίσκονται πολύ κοντά.

Ωστόσο, το ζεύγος αρνείται αυτές τις φήμες.